2200 TL'ye R9 390x Crossfire Mantıklı mı ?

Hreytos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ekran kartı fiyatları uçmuş durumda, ben bu yüzden 2. ele yönelmek istedim.

Fakat eski nesil kartlar hala alınır mı, güncellemeleri halen sürüyor mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Not : XİGMATEK CENTAURO 1000 WATT 80PLUS BRONZE POWER (Güç kaynağı ile birlikte)

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 390X zaten GTX 1060'a yakın bir performans veriyor. Kimi oyunda daha fazla kimi oyunda biraz daha az. Crossfire yapmak yerine bir tane alıp yeni nesil kartları beklemekte mantıklı bence. Çünkü R9 390X 275 Watt TDP değerine sahip ve bu kartla Crossfire yapmak ne kadar akıl işi bilemedim. Ayrıca her oyunun multi-GPU desteği de yok. Burada da karşılaştırma videoları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle Geç mesajım için affedin ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

Konuya gelicek olursak elimde hiç bir kart yok.Önerileriniz için teşekkür ederim.

Sistem Bileşenleri :

AMD Ryzen 7 1800X Soket AM4 3.6GHz - 4.0GHz 20MB Önbellek

Asus Prime X370-A AMD X370 DDR4 ATX Socket AM4 Anakart

Corsair Vengeance 16 GB DDR4 2933 MHz

Seageate Barracude 8TB Harddisk (Harici 4x2 TB)

Seageate Barracude 4TB Harddisk (Dahili 4x1 TB)

XİGMATEK CENTAURO 1000 WATT 80PLUS BRONZE POWER

Sistem sanırım x16/x16 arayüzünü destekliyor ve bunun haricinde 4k/60fps bir oyun deneyimine hazır sistemi sadece en ucuza r9 390x CF sağlıyor.Bunun haricinde GTX 1060 Alamam 4k ile başa çıkıp çıkamayacağından emin değilim.Onun haricinde ucuzlaması için RX 580 Veya GTX 1070'i bekleyebilirim.Tekrardan bu durumda önerileriniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı