Ne zaman çıkar acaba tahminiGE76 Raider muhteşem cihaz, bekleme şansınız yoksa alın derim. Beklerseniz yeni Legionlar çıkacak, onları önerebilirim.
Ne zaman çıkar acaba tahminiGE76 Raider muhteşem cihaz, bekleme şansınız yoksa alın derim. Beklerseniz yeni Legionlar çıkacak, onları önerebilirim.
Mesela içerisinde 512GB ssd bulunuyor msi’ın servisinde ssd kapasitesini yükseltebiliyor muyuz ?
Mart'ta tanıtılacak ama GE76 kesinlikle üzmez, Legion bir seçenek ancak.Ne zaman çıkar acaba tahmini
66 15 inç, 76 17.66 ve 76'nın farkı nedir?
Mesela içerisinde 512 GB SSD bulunuyor MSI'ın servisinde SSD kapasitesini yükseltebiliyor muyuz?
Şu anda İncehesap'ta MSI GL65 modelinde indirim var sizce o nasıldır? O da geleceğe dönük olur mu?
Ben zaten yok demedim sadece geleceğe dönük o da olur mu dedim sonuç olarak ikiside işimi görecekse neden cebimden fazladan para çıksın ?Hocam hani 22.000 bütçeniz vardı?
Link atın bakalım.Ben zaten yok demedim sadece geleceğe dönük o da olur mu dedim sonuç olarak ikiside işimi görecekse neden cebimden fazladan para çıksın ?
Laptopu kaç yıl kullanmayı planlıyorsunuz? Ona göre önerelim.Ben zaten yok demedim sadece geleceğe dönük o da olur mu dedim sonuç olarak ikiside işimi görecekse neden cebimden fazladan para çıksın ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.