Hepinize iyi hafta sonları dilerim. 22 bine aşağıdaki sistemi buldum. Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Kendi sistem önerileriniz varsa ona da açığım. Kendim de toplayabilirim parçaların linklerini paylaşabilirseniz. Şimdiden vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.
Hepinize iyi hafta sonları dilerim. 22 bine aşağıdaki sistemi buldum. Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Kendi sistem önerileriniz varsa ona da açığım. Kendim de toplayabilirim parçaların linklerini paylaşabilirseniz. Şimdiden vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Geçen indirimde olduğu için bu ekranı söyledim çok iyi yorumlar var ve kullanan arkadaşım çok memnun.
Yukarıda ki 3 sistem içerisinden hangisini tavsiye ediyorsunuz benim bütçem 25k ya kadar çıkabilir.