2200G sistem alınır mı?

şafak bilgin

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım oyun için PC alacak. 3 bin TL bütçesi var. Emulator de oyun oynayacak. Belirttiğim resimdeki sistem emulator oynar mı ve o fiyat eder mi? Ne kadar pazarlık etmeliyim? Bu sistemi alırsak ileride ekran kartı ve depolama takviyesi yapılacak. Dedigim gibi emulator, CS:GO, Valorant tarzi oyunlari oynasin yeter.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201118-075819_letgo.jpg
    Screenshot_20201118-075819_letgo.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha pazarlık yapılarak alınabilir. PSU, SSD'nin tam modelini öğrenebilir misiniz? RAM'ler kaç MHz?

Hocam RAM'ler CL 16 3200 MHz cricial. PSU yazmamis henüz konuşmadım. SSD poiner. Pazarlık yaparak 2300 civari düşünüyorum. Kendime değil arkadasa alacagiz cok butcesi yok. CS:GO emilator tarzı oyun oynayacak. İleride ekran kartida alacak. Kartli sistemlere butce yetmiyor. Şu an en mantikli bu sekilde benim dusuncem. Sizce?

Hocam RAM'ler CL 16 3200 MHz cricial. PSU yazmamis henüz konuşmadım. SSD poiner. Pazarlık yaparak 2300 civari düşünüyorum. Kendime değil arkadasa alacagiz cok butcesi yok. CS:GO emilator tarzı oyun oynayacak. İleride ekran kartida alacak. Kartli sistemlere butce yetmiyor. Şu an en mantikli bu sekilde benim dusuncem. Sizce?

Hocam benim önerim Ryzen 5 3400G alınması yönünde. İleride iyi bir ekran kartıyla senkronize çalışır. R3 2200G RX 550 la bile bazı oyunlarda darboğaz yapıyor.

Hocam benim önerim Ryzen 5 3400G alınması yönünde. İleride iyi bir ekran kartıyla senkronize çalışır. R3 2200G RX 550 la bile bazı oyunlarda darboğaz yapıyor.
Ama oncelik akıcı oyun deneyimi. Bütçemiz de sınırlı . Peki soru şu 2200g ye en fazla hangi karti takabiliriz?.
Gelgelelim 2200g tek basina neler yapıyor?
Oyun testlerini izledigimde hatri sayılır oyunlarda akıcılık vaad ediyor. Ve bizim beklentimiz fazla fps degil dedigim gibi akıcı oyun deneyimi.
Yorumumuz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı