YouTube üzerinden Python ders önerisi

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Okulumda Python öğrenmeye başladık lakin dersler İngilizce anlatıldığı için pek anladığım söylenemez. O yüzden YouTube ile Türkçe desteklemek istiyorum. Bunun için basit ve kısa anlatan bir kanal varsa bildiğiniz paylaşırsanız memnun olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yok böyle full tekrardan ziyade adım adım derse hazırlık şeklinde öğrenebileceğim video serisi daha güzel olurdu.

Turkce ogrenerek bos yere zihnini kirleteceksin, onun yerine dersleri anlayacak kadar Ingilizce ogrenmelisin.

Sacma sapan anlamsiz yigin, betik, kukla, yonga gibi kelimelerle vakit kaybetme Turkce ogrenecegim diye.

1 saatte python ogreten videolardan ya da bilgisayar ogretmenlerinden sektore dair saglikli bilgi edinemezsiniz.

Turkce ogrenerek bos yere zihnini kirleteceksin, onun yerine dersleri anlayacak kadar Ingilizce ogrenmelisin.

Sacma sapan anlamsiz yigin, betik, kukla, yonga gibi kelimelerle vakit kaybetme Turkce ogrenecegim diye.

1 saatte python ogreten videolardan ya da bilgisayar ogretmenlerinden sektore dair saglikli bilgi edinemezsiniz.
1 saatte öğrenemeyeceğimi ben de biliyorum. Dersler de ingilizce zaten lakin bildiğim bir ingilizce kanal yok.

1 saatte öğrenemeyeceğimi ben de biliyorum. Dersler de ingilizce zaten lakin bildiğim bir ingilizce kanal yok.
İngilizcen iyi değil ise verdiğim linkten önce öğrenmeye bak sonra githupda veya yapay zeka ile yapabildiğin kadar proje yapmaya çalış.

Akabinde hangi alanda ilerlemek istiyor isen o alanda kullanılan kütüphaneleri öğrenmeye çalış. Bunu için chatgpt ye sorabilirsin.

Bir taraftan da ingilizceni geliştirmeye bak. Türkçede çok az kaynak bulacaksın ingilizce de ise globalde üretilen bütün kaynaklara ücretli veya ücretsiz erişim sağlayabileceksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı