2200G sistem oyun performansı nasıl olur?

Bahsettiğiniz ekran kartlarının hepsi APU'dan daha kötü. Ekran kartı takmayın.

Bu arada işlemci için 1000TL fazla. 800TL civarı internetten sıfır bulabilirsin, özellikle Gaming gecesinden çok rahat bulursun 800 civarına.

APU kullanmak istiyorum çünkü erkran kartlarımın durumu ortada maalesef :/
Ryzen 3 3200g ya da 2200g ile oyun oynarsınız fakat RAM'ı 2x8 yaparsan FPS çok daha fazla olacaktır. Yalnız üst düzey bir oyun performansı bekleme, sadece günü kurtarır.

Neden daha iyisi varken kötüsünü alsın? Saçma dahi olsa sonuç olarak daha güçlü bir işlemci.
APU kullanmak istiyorum çünkü erkran kartlarımın durumu ortada maalesef :/
Tamamdır.

Parcalar fiyatina gore kotu olmus, bunlari tercih et.

Neden daha iyisi varken kötüsünü alsın? Saçma dahi olsa sonuç olarak daha güçlü bir işlemci.

Tamamdır.
Ekran kartı takınca yüksek derece de darboğaz yiyecek boşa masrafa sokuyorsunuz saçma olduğunu kabul edip hala öneriyorsunuz garip.
Patriot gibi markalardan şikayetçi olan çok alacaksanız biraz bütçe arttırarak Samsung 860evo alın 240gb olanı en azından bir kere almış olursunuz.

R3 2200G ile 3200G arasında 50TL'lik bile fark yok. Zaten arkadaşa söyledim 800TL civarı 2200G internetten sıfır olarak alınabilir.

R3 2200G ile 3200G arasında 50TL'lik bile fark yok. Zaten arkadaşa söyledim, 800TL civarı 2200G internetten sıfır olarak alınabilir.

50TL'ye değebilecek bir fark var. 3200G daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…