- Katılım
- 22 Eylül 2020
- Mesajlar
- 1.151
- Çözümler
- 5
Yok bence ama neyse, arkadaşa kalmış.
%8 fark var ve bu da 80 TL için fazlasıyla değer.
Yok bence ama neyse, arkadaşa kalmış.
Ekran kartı takınca yüksek derece de darboğaz yiyecek boşa masrafa sokuyorsunuz saçma olduğunu kabul edip hala öneriyorsunuz garip.
Patriot gibi markalardan şikayetçi olan çok alacaksanız biraz bütçe arttırarak Samsung 860evo alın 240gb olanı en azından bir kere almış olursunuz.
R3 2200G ile 3200G arasında 50TL'lik bile fark yok. Zaten arkadaşa söyledim 800TL civarı 2200G internetten sıfır olarak alınabilir.
%8 farkın yapacağı FPS farkı ne kadar olabilirki? Zaten arkadaş 2200G'yi 1000TL'ye alırsa büyük kazıklanır.%8 fark var ve bu da 80 TL için fazlasıyla değer.
İleride sıkıntı çıkaracaksa neden alsın peki o zaman parayı çöpe atmış olacak her şey önerme ile olmuyor.Butcen varsa git Samsung al zaten dostum burada butce belli sey belli, gidip 870 EVO onermesini bende biliyorum. Patriot Burst bu butcede alinabilecek en iyi model.
Gayette var, 50 TL fark varken 3200G almak cok daha mantikli.
%8'in yapacağı FPS farkı ne kadar olabilir ki?
Neden arkadaşa daha düşüğünü aldırtmakta ısrar ettiğinizi anlayamıyorum.%8 farkın yapacağı FPS farkı ne kadar olabilirki? Zaten arkadaş 2200G'yi 1000TL'ye alırsa büyük kazıklanır.
Hayır, ben diretmiyorum. Sadece fark önemsenecek kadar değil, Daha düşük fiyata 2200G alabilir böylece daha iyi SSD alma imkanı olur.N
Neden arkadaşa daha düşüğünü aldırtmakta ısrar ettiğinizi anlayamıyorum.
İleride sıkıntı çıkaracaksa neden alsın peki o zaman parayı çöpe atmış olacak her şey önerme ile olmuyor.
Hayır, ben diretmiyorum. Sadece fark önemsenecek kadar değil, Daha düşük fiyata 2200G alabilir böylece daha iyi SSD alma imkanı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.