2200G Sistem Rust Drop Sorunu

Onur58

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu:
* Ryzen 2200G
* Asus RX580 4GB
* GSKILL 8 GB 2X4 GB Ripjaws V 3000 MHz CL15 DRR4
* WD 3.5 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200 Rpm 64MB Harddisk
.
Bundan 1 ay önce APU sistem kullanırken bile ilk 1 dakika drop yiyordum, sonrasında geçiyordu. Şimdi RX 580 var, dedim belki geçer ama yine ilk başta girince 1 dakika drop oluyor FPS 80 90'lardan 10'a düşüp çıkıyor. Sonra düzeliyor, sorunsuz oynuyorum. Acaba RAM mi yetersiz?

Sorunun kaynağı bellek yetersizliği, bende bellekleri 8 den 16 ya yükseltmeden önce aynı sorunları yaşıyordum, Rust optimizasyon özürlü bir oyun, belleklerinizi yükseltmeden rahat oynayabileceğini sanmıyorum.

RX580 Yokken bile oluyordu zaten 1 ile 1.30 dakika sonra geçiyor drop
Drop zaten kısa süreli yaşanır, oyunda örneğin elinize yeni bir silah aldığınızda o silahın dosyası bellek üzerinde yeterli yer olmadığı için yavaş yüklenir ve bu takılmalara ve droplara neden olur, bende uzun süre Rust oynadım sorunu bellek arttırılmasıyla çözdüm, merakımdan test ettim Rust en düşük ayarlarda 12,5 GB en yüksek ayarlarda 14 GB bellek kullanıyor.

390917

Drop zaten kısa süreli yaşanır, oyunda örneğin elinize yeni bir silah aldığınızda o silahın dosyası bellek üzerinde yeterli yer olmadığı için yavaş yüklenir ve bu takılmalara ve droplara neden olur, bende uzun süre Rust oynadım sorunu bellek arttırılmasıyla çözdüm, merakımdan test ettim Rust en düşük ayarlarda 12,5 GB en yüksek ayarlarda 14 GB bellek kullanıyor.

Eki Görüntüle 390917
Doğru diyorsunuz çok fazla kullanıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı