2200G sistemle ne oynanır?

Pek çok oyunu oynayabilirsiniz. Pek çok kişi 4 GB RAM ne demiş ancak fark etmemişler ki RAM 2adet :D(indirimleri takip ederseniz 3800-4000TL'ye Ryzen 3 3200G 8 GB RAM+75Hz monitörlü PC toplayabilirsiniz)

Ceza yedim sabahtandır bu RAM'ın 4×2 olduğunu söylemek istiyordum :)
Arkadaşlar ben şu an size sistemin oyun performansını soruyorum ve bu sistemde ne değişiklik olmalı bütçem 3K veya 3.5k.
Ben şu sistemi alsam GTA 5 veya Valorant'ta kaç FPS alırım? Özelliklede PUBG performansı ne olur?

Ceza yedim sabahtandır bu RAM'ın 4×2 olduğunu söylemek istiyordum :)
arkadaşlar ben şu an size sistemin oyun performansını soruyorum ve bu sistemde ne değişiklik olmalı bütçem 3K veya 3.5k.
Ben şu sistemi alsam GTA 5 veya Valorant'ta kaç FPS alırım? Özelliklede PUBG performansı ne olur?

Bende Ryzen 3 3200G var tek kanal 8 GB RAM ile GTA 5 1920*1080 düşük ayarlar kasmadan oynatıyor 25+FPS ile Valorant'ta 1920*1080 oyunun kendi ayarlarında 60-70 FPS oynuyoruz arkadaşımda da 2200G var oda aynı şekilde çok fark yok performans da, PUBG hakkında bilgim yok.

Çok teşekkürler. Peki bu sistem en fazla hangi ekran kartını besler? RTX 2060 Ti besler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı