2200G ve 1050 Ti GTA 5 FPS Düşüşü

Berk Batuhan

Kilopat
Ryzen 2200G 1050 Ti 8 GB RAM'li sisteme sahibim. Tüm ayarları yükseğe aldım ama şehir içinde 60 FPS'ten 45-50 FPS'e kadar görüyorum. Şehir dışında şehirdeki kadar düşük değerler olmasa da 60 FPS'ten az değerler görüyorum. Durmadan dalgalanıyor yani. Böyle olunca da oyunda kasmalar oluyor. Ayarları normale çektim sorunsuz oynayabiliyorum o durumda fakat onda da oyunun görüntüsü hoş olmuyor. Yüksek ayarlarda 60 FPS'e sabit tutabilir miyim yoksa sistemim yeterli mi değil?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geceleri şehir içinde arabayla dolaşırken artıyorsa, ayarların biraz düşürebilirsin. Benchmark test yapabilirsin ayarlardan.
Gece ile sabahki değeler aynı oluyor. Sizce hangi ayarları düşürürsem görüntü kalitesinde daha az bozulma yaşayabilirim ?
8 GB RAM takviyesi yapabilirsin.
Öyle bir imkanım yok maalesef. Başka tavsiyeniz varsa alabilirim. Bazıları AMD işlemci ile alakalı bir durum diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı