2222 liraya toplama bilgisayar

SSD yi sonradan alıp koyabilirsin sisteme. Şimdilik bence alma ondan kalan parayı ekran kartına yatır.
Bir de ekran kartın çok düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bütçeme göre ayarladım yüksek ekran katları gaziantep şubesinde yoktur. 
Bir süre bunla idare edip ondan sonra yeni güzel bir sistem toplayacağım

Başka yerlerden istetirsin sorun değil. Bir de 2300tl lik sisteme 400tllik ekran kartı hiç olmamış. Ben de 2500tllik bir sistem alacağım işinde ekran kartı gtx770 970 tl :D

Oyun içinse 16 gb ram fazla 8 çok çok yeter, ekran kartınıda GTX770'den aşağı düşmeyin. Eğer ultra vs sıkıntınız varsa, bu kartın altı çöp çünkü.

Ben zaten bir süreliğine kullanacagım ileride daha yeni bir sitem düzeceğim. Çünkü mobil oyun çıkartacagız onun için ileride yeni bir sistem yapacagım.

Sitem aşırı saçma . 650 Ti boost seni 1 Yıl idare eder etmez . Ekran kartı ve işlemcinin harcayacağı enerji en fazla 500 W . Sen kulaktan dolma fikirlerle PC Toplamışsın . Hiç bulaşma Derim .

İşlemci msi anakartta o.c yapılabilir. Zaten en iyi o.c msi anakartlarda yapılır. Çok biliyor isen dengeli sistem nasıl olurmuş yaz bakayım. Sen kendi hayal ortamında uçuyorsun.:neo: 
'Kardeş eyvallah tam istediğim fiyata bir bilgisayar oldu tekrar eline sağlık' bu mesajı yazan ben değilim gözlerinden bir ara muayene olmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı