Çözüldü 223GB SSD'de 212 GB boş alan gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
longline 240GB+ silicon power 120GB
Anakart
ASUS H110M-C
Selamünaleyküm, iyi akşamlar.
Farklı bir Windows kuracağım fakat bu sorun ile karşılaşıyorum her seferinde, nasıl çözebilirim?
Windows kurulu USB belleğim var fakat onunla biçimlendirdiğimde veya sildiğimde ise kullanmakta olduğum sistem out of Memory hatası veriyor ve format atmadan hiçbir şekilde kullanamıyorum.

Sanal belleği devre dışı bırakmalısın. Format işlemini yapmak için diski burada biçimlendirmek zorunda değilsin. USB yok mu?

USB var zaten sanal belleği devre dışı bırakmam yeterli mi? Çünkü biçimlendirdiğim zaman şu an kullanmakta olduğum Windows out of Memory hatası veriyordu.

Sanal belleği devre dışı bırakmalısın. Format işlemini yapmak için diski burada biçimlendirmek zorunda değilsin. USB yok mu?

Şu an sanal belleği kapattım out of Memory hatası vermeye başladı tarayıcı bile zor açıyorum.

Son düzenleme:
Kaç GB RAM var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…