2240 TL Intel i3 6098P GTX 960 Sistem Toplama

Bende de GTX 960 ve i3 işlemci var ve CS:GO oynayamıyorum. Fareyi sağa sola çevirince fps 20-30 oluyor ve kilitleniyor saniyede bir. Aynı şekilde Battlefield 4 oynayamıyorum. Oynanacak gibi değil. Ama Hitman Absolution, Euro Truck Simulator 2 ve DayZ de böyle sorun yok.
Sakın almayın i3 :D

Bende de GTX 960 ve i3 işlemci var ve CS:GO oynayamıyorum. Fareyi sağa sola çevirince fps 20-30 oluyor ve kilitleniyor saniyede bir. Aynı şekilde Battlefield 4 oynayamıyorum. Oynanacak gibi değil. Ama Hitman Absolution, Euro Truck Simulator 2 ve DayZ de böyle sorun yok.
Sakın almayın i3 :D
hocam i3 6100 skylake ve gtx 960 sistem kurucam ve oynayacagım tek oyun dayz. Rahat oynayabilirmiyim

Hocam ne saçma yorumlar yapılmış böyle. GTX 960 ve i3 ile oyun oynayamıyormuş. i3 530 işlemciye GTX 960 takarsan tabi oynayamazsın. Model belirtmeden yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. i3 6100 gayet güçlü bir işlemcidir. GTX 960 ile birlikte free to play oyunları geçtim, çoğu güncel oyunu orta ayarlada oynatır. Bütçeniz düşükse almanızda hiçbir sakınca yoktur. Ayrıca Sinerji'de GTX 960 2GB fiyatına R9 380 4GB satılıyor. Bu indirimi kaçırmamanızı öneririm.
Sapphire R9 380 Nitro Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit (11242-13-41G)

Ben CS:GO da ve Battlefield 4 de 20FPS i gördüm. İnsanları yanlış yönlendiren sizsiniz. İmzanıza bakarsam İ5 işlemciniz var ve İ3 ü de İ5 gibi sanıyorsunuz?
Benim bilgisayarım mı bozuk? Daha yeni topladım ve oynanmıyor. Bu bilgisayardan önce de yıllarca AMD FX 8120 ve FX 6300 kullandım. Kilitleniyor i3 CS:GO da fareyi çevirince 20-30fps. Battlefield 4 te de patlama efektlerinde, 64 kişilik serverlarda 20-30fps.

Ben de youtube videolarına kanarak i3 aldım, pişmanım. Buradaki yorumlarda insanları yanlış yönlendiriyor.

Bu sistemi toplarsanız hiçbir oyunda takılma, fps in 20 ye düşmesi olmaz arkadaşlar. Ama işlemciye overclock yapmanız gerekiyor o yüzden soğutucu da ekledim.
http://i.hizliresim.com/ZYDvYG.png

Ben CS:GO da ve Battlefield 4 de 20FPS i gördüm. İnsanları yanlış yönlendiren sizsiniz. İmzanıza bakarsam İ5 işlemciniz var ve İ3 ü de İ5 gibi sanıyorsunuz?
Benim bilgisayarım mı bozuk? Daha yeni topladım ve oynanmıyor. Bu bilgisayardan önce de yıllarca AMD FX 8120 ve FX 6300 kullandım. Kilitleniyor i3 CS:GO da fareyi çevirince 20-30fps. Battlefield 4 te de patlama efektlerinde, 64 kişilik serverlarda 20-30fps.

Ben de youtube videolarına kanarak i3 aldım, pişmanım. Buradaki yorumlarda insanları yanlış yönlendiriyor.

Bu sistemi toplarsanız hiçbir oyunda takılma, fps in 20 ye düşmesi olmaz arkadaşlar. Ama işlemciye overclock yapmanız gerekiyor o yüzden soğutucu da ekledim.
http://i.hizliresim.com/ZYDvYG.png
İmzama doğru bakarsanız orda bir tarih yazıyor. Sistemi alacağım tarih. Ben 2 yıl boyunca i3 530 işlemci ve HD6570 ekran kartı kullandım. Bu sistemle CS:GO'da 45 fps alıyordum. Sen işlemcileri sadece i3-i5 diye ayırmaya devam et. i3 530 ile i3 6100 arasında 6 yıl fark var. Sana tavsiyem 6 yılda teknolojide neler değişmiş bir araştır. Yeterince bilgin olmayınca i3 işlemciye Z170 anakart önerip gereksiz masraf yaratıyorsun.

Bende i3 6098P işlemci var. Ve OC yapmak için en az o anakartı alman şart. Ve OC yapmadan birçok oyunu oynayamazsın. En fazla efektin olduğu sahnelerdeki minimum fps düşükse oyundan zevk alamazsın. CS:GO da adamları vuramıyorum 30 fps e düşüyor. Aynı şekilde Battlefield 4 te öyle. Ciddi darboğaz sorunu var i3 işlemcilerde.
Ayrıca aşağıdaki resimden i3 6100 e OC yapılınca artan FPS farkını görebilirsin. ( 6098P ile aynı performansları ).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende i3 6098P işlemci var. Ve OC yapmak için en az o anakartı alman şart. Ve OC yapmadan birçok oyunu oynayamazsın. En fazla efektin olduğu sahnelerdeki minimum fps düşükse oyundan zevk alamazsın. CS:GO da adamları vuramıyorum 30 fps e düşüyor. Aynı şekilde Battlefield 4 te öyle. Ciddi darboğaz sorunu var i3 işlemcilerde.
Ayrıca aşağıdaki resimden i3 6100 e OC yapılınca artan FPS farkını görebilirsin. ( 6098P ile aynı performansları ).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

i3 6100 ve GTX 960 4K CS:GO performansı:

Başka cevap vermem. Yanlış bilgilendirmeden rapor ediyorum.

Dostum ya donanım da problemin var ya da Windows 7 kullanıyorsundur ve yazılımların güncel değildir. İ3 6100 fiyatına göre çok güçlü bir işlemci. Zaten i3 6100 ile 6098p arasında dağlar kadar fark yok. Sende problem var bir kontrol et derim...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı