2240 TL Intel i3 6098P GTX 960 Sistem Toplama

Msi gtx 960 2G modelini al 661 TL iken.
MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Kalan paraya da i5 6400 alınır

Msi H110M Pro-VD
İntel Core i3 6100
Asus Rog Strix Rx470 4GB
Kingston 8GB Fury 2133MHz
CoolerMaster Rc-K350
Seagate 1TB 7200RPM

Son düzenleme:
Yanlış Bilgilendirme
Windows SSD de
Steam SSD de
CS:GO SSD de

İ3 işlemci alıp sonra takıla takıla CS:GO oynadığınızda ( daha doğrusu öldüğünüzde ) bu forumdaki tavsiyelere uyup i3 aldığınız için küfür edersiniz kendi kendinize.
Tekrar uyarayım. İ5 alın yoksa oyun hayatınız biter. CS:GO ve birçok oyunda 30FPS i görürsünüz.

Dostlar aşırı kararsızlıkta yanlış bir karar vermek istemiyorum bütcemi biraz artırdım ve i5 6402p işlemci almaya karar verdim. Fakat ekran kartı konusunda aşırı kararsızım dedigim gibi oynayacağim tek oyun dayZ ve gtx960 ile r9 380 arasında gidip geliyorum. Gtx 661 lira iken r9 586 lira fiyatıyla beni inanılmaz derecede kendine çekiyor fakat icimdeki ses hala gtxi al diyor ne yapmaliyim? Dayz sanki nvidia da daha iyi performans veriyor gibi geliyor bana lütfen yorumlarınızı esirgemeyin yanlış karar vermek istemiyorum

Arkadaşlar imzadaki sistemi kullanıyorum ve BF4 ULTRA ayarlarda sıfır kasma ile ortalama 60 FPS ile oynuyorum
ya bilgisayarınızda bir sorun var yada sürücülerinizde sıkıntı var

R9 380 ve GTX 960 karşılaştırma videolarını izledim. R9 380'in bariz üstünlüğü var hem fiyat hem performans olarak. Ancak bu fark en fazla 5 FPS'e kadar uzanabilir. Fiyatı da düşmüşken kaçırmamak gerekir. Kalan para ile i5'e yatırım yapabilirsiniz ancak söz konusu i3'ün yetersiz kalması ise bu aşırı mantıksız bir şeydir çünkü Ali ve Recep Beyin yaptığı 2.500TL'lik i3 Skylake sistemde ekran kartı olarak GTX950 kullanıldı. Eğer izlediyseniz GTA5 performansı gerçekten iyiydi. GTX 960 GTA5'te tüm ayarlar ultradayken açıldığında bile 70-80 FPS civarında dolaşıyorken CS:GO'da 1920×1080P çözünürlüğü baz alırsak düşük FPS sorunu yaşamanız tamamen saçmalık olacaktır.

Zihniyet yok ki hocam tutturmuş bir i3-i5, model belirttiği de yok. Onu oynayamazsınız bunu oynayamazsınız. Atıyorum videolarını ama anlamıyor. Bir laf vardır: Bir kanıtla 40 alimi susturursun ama 40 kanıtla bir cahili susturamazsın. Kanlı canlı örneği. Sabah rapor etmeme rağmen ceza almamış. Yönetim harf hatası peşinde galiba(!).

Beyler bana da bi cevap lütfen
Cevabınızı mesajımda verdim zaten. R9 380'in izlediğim videolarda daha performanslı bir kart olduğunu gördüm. Dayz oyunundaki performansını izlemedim ancak GTX o oyunda daha performanslı olsa bile emin olun ki aradaki fark çok olmadığı için hissettirmeyecektir bile, bu bağlamda fazladan para vermek ne kadar mantıklı karar sizin...

Peki sapphire R9 380 2gb modeli alınmaya değer mi 586 liraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…