225 TL mekanik klavye önerisi

Trust'u al derim ben. Gamepower'i zaten eliyorum direk. Masterkeys Lite L ise mekanik hissini veriyor ama mekanik değil sonuçta. Manly hakkında bilgim yok ama Rampage olduğu için kötü olabilir. Yine de ön yargılı yaklaşmamak gerek olabildiğince.

Bu bütçede Rampage, Gamepower gibi markaların alınması kötü olur diye düşünüyorum ve bu kadar para verildikten sonra bence mekanik klavye almamak kötü olur.

Işık önemli değil ise kesinlikle Gigabyte Force K83 almalısınız çünkü Cherry MX switchler alabileceğiniz en kaliteli switchler.

Ben ışıklı olsun biraz bütçeyi artırabilirim derseniz Sharkoon Purewriter RGB öneririm.

Bütçeyi artıramam ışıklı olsun derseniz Trust Gxt 890 Cuda alınabilir.

Şu anda da kullandığım klavye bu fiyatına göre gayet güzel kasası gayet sağlam sert bir plastik sanırım ama hissi gerçekten güzel bir kaç kez düşürdüğüm oldu ama sıkıntı olmadı.Blue switch olduğu için sesi biraz yüksek tuş kalitesi'de harika alabileceğiniz modeller arasında olmalı bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı