Merhaba arkadaşlar, önceliğim beyaz ve mümkünse kablosuz olması, %60 %75 klavye arıyorum aklimdaki klavye Magegee Sky81 kablosuz veya Wraith W60 bu iki klavye arasında kaldım. Ama ses konusunda çok güvenemiyorum. Öncesinde Aula F75 kullandım, ona benzer bir öneri de iyi olur.
Merhaba arkadaşlar, önceliğim beyaz ve mümkünse kablosuz olması, %60 %75 klavye arıyorum aklimdaki klavye Magegee Sky81 kablosuz veya Wraith W60 bu iki klavye arasında kaldım. Ama ses konusunda çok güvenemiyorum. Öncesinde Aula F75 kullandım, ona benzer bir öneri de iyi olur.
Hocam rekabetçi ve mmorpg oynuyorum genelde ama zaten de tuşları için FN kombinasyonu yapılıyor bildiğim kadarıyla bide bu wraith w60 ve mad60 hakkında ne dusunuyorsun
Hocam rekabetçi ve MMORPG oynuyorum genelde ama zaten de tuşları için FN kombinasyonu yapılıyor bildiğim kadarıyla bir de bu Wraith W60 ve mad60 hakkında ne dusunuyorsun.
Hocam %75 %60 fark etmez ama manyetik switch şart değil beyaz + kablosuz olsun kâfi benim icin ekstra hotswap rapid trigger vs. iyi olur , sky81 hakkında düşüncen nedir bide