2250-2750 TL klavye önerisi

revahaxd

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, önceliğim beyaz ve mümkünse kablosuz olması, %60 %75 klavye arıyorum aklimdaki klavye Magegee Sky81 kablosuz veya Wraith W60 bu iki klavye arasında kaldım. Ama ses konusunda çok güvenemiyorum. Öncesinde Aula F75 kullandım, ona benzer bir öneri de iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, önceliğim beyaz ve mümkünse kablosuz olması, %60 %75 klavye arıyorum aklimdaki klavye Magegee Sky81 kablosuz veya Wraith W60 bu iki klavye arasında kaldım. Ama ses konusunda çok güvenemiyorum. Öncesinde Aula F75 kullandım, ona benzer bir öneri de iyi olur.

Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bu alınır ama kablolu.

Hocam rekabetçi ve MMORPG oynuyorum genelde ama zaten de tuşları için FN kombinasyonu yapılıyor bildiğim kadarıyla bir de bu Wraith W60 ve mad60 hakkında ne dusunuyorsun.

İkisi de alınmaz. W60 kasa sorunlu, MAD60 tümüyle sorunlu. Uygun fiyatlı manyetiklerden mümkün olduğunca kaçmak lazım.

FN tuşları olan büyüklükte mi istiyorsunuz?

İkisi de alınmaz. W60 kasa sorunlu, mad60 tümüyle sorunlu. Uygun fiyatlı manyetiklerden mümkün olduğunca kaçmak lazım.

Kasa sorunlu derken? çoğu plastik kasada oluyor zaten gıcırdama esneme. G75 Pro var, kasası taş gibi. Onda da oluyor.

Son düzenleme:
İkisi de alınmaz. W60 kasa sorunlu, MAD60 tümüyle sorunlu. Uygun fiyatlı manyetiklerden mümkün olduğunca kaçmak lazım.

Hocam %75 %60 fark etmez ama manyetik switch şart değil beyaz + kablosuz olsun kâfi benim icin ekstra hotswap rapid trigger vs. iyi olur , sky81 hakkında düşüncen nedir bide

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı