2250 TL Intel i5 6402P GTX 950 Sistem Toplama

ibrahim yolaçan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dolar fiyatlarının düşüş ve çıkışlarını, uygun ve kampanyalı, kargo ücreti olmayan :) siteleri takip ederek sistem toplamaya başladım.
  • Ekran Kartı: (ALINDI) Gigabyte GTX 950 OC Çift Fan (Normalde 650 TL, kampanyayla aldığım fiyat 550 TL)
  • Anakart: (ALINDI) Gigabyte B150M 3DH (Normalde fiyat 335 TL. Benim aldığım fiyat 250 TL)
  • Bellek: (ALINDI) 8 GB 2133 MHz Kingston 114 TL
  • HDD: (ALINDI) WD 7200 RPM 1 GB 166 TL
  • İşlemci: (ALINMADI) Intel i5 6402P Up to 3.4 GHz (Webdenal'da 654 TL, benim alacağım fiyat 588 TL)
  • Kasa: (ALINMADI) Aerocool 750 Watt Oyuncu Kasası 280 TL
  • Monitör: (ALINMADI) CBOX 21.5 Full HD 2 MS 290 TL
Arkadaşlar güç kaynağı aşırı yüksek biliyorum fakat Webdenal'da 600 Watt 260 lira +12 TL kargo, 272 TL yapıyor. 10 TL daha koyup 750 Watt modelini alayım dedim. İşlemci olarak Intel i3 6100 almayı düşünüyordum fakat bu işlemciyi görünce çok uyguna, buna kaydı gözüm. :) Sizce nasıl olmuş sistemim? Yardımda ve tavsiyede bulunacak kardeşlerime ve abilerime teşekkür ederim. :)
  • Toplam fiyat her şey dahil: 2250 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Dolar fiyatlarının düşüş ve çıkışlarını, uygun ve kampanyalı, kargo ücreti olmayan :) siteleri takip ederek sistem toplamaya başladım.
  • Ekran Kartı: (ALINDI) Gigabyte GTX 950 OC Çift Fan (Normalde 650 TL, kampanyayla aldığım fiyat 550 TL)
  • Anakart: (ALINDI) Gigabyte B150M 3DH (Normalde fiyat 335 TL. Benim aldığım fiyat 250 TL)
  • Bellek: (ALINDI) 8 GB 2133 MHz Kingston 114 TL
  • HDD: (ALINDI) WD 7200 RPM 1 GB 166 TL
  • İşlemci: (ALINMADI) Intel i5 6402P Up to 3.4 GHz (Webdenal'da 654 TL, benim alacağım fiyat 588 TL)
  • Kasa: (ALINMADI) Aerocool 750 Watt Oyuncu Kasası 280 TL
  • Monitör: (ALINMADI) CBOX 21.5 Full HD 2 MS 290 TL
Arkadaşlar güç kaynağı aşırı yüksek biliyorum fakat Webdenal'da 600 Watt 260 lira +12 TL kargo, 272 TL yapıyor. 10 TL daha koyup 750 Watt modelini alayım dedim. İşlemci olarak Intel i3 6100 almayı düşünüyordum fakat bu işlemciyi görünce çok uyguna, buna kaydı gözüm. :) Sizce nasıl olmuş sistemim? Yardımda ve tavsiyede bulunacak kardeşlerime ve abilerime teşekkür ederim. :)
  • Toplam fiyat her şey dahil: 2250 TL
Gayet güzel olmuş hocam. İndirimleri yakalamışsınız. Kesinlikle Fiyat/Performans olarak i5 6402P işlemciyi alın.

Dr.Octopus hayır her hangi bir indirim kartı kullanmadım, sadece siteleri çok takip ettim ve stokta kalan son ürünleri almaya çalıştım. Kasayı Arecool v2x 500 Watt değiştirdim %80 sertifikalı modeliyle yaklasık 100 TL de oradan kar ettik.
Toplam 2150 liraya dizmiş olduk bu sistemi :)

Ek olarak:
Anakartı Webdenal
Ekran kartını Sanalmarketimden kargo ücretsiz aldım :)

alipasa.mentese: Kesinlikle i5 5402p alacağım :)

CraZyNoMaD Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için.
Sizce Cbox markası almak hata olur mu? Şüphede kalıyorum :)
Ekstradan kasayı 500 watt'a düşürüp ( %80 sertifikalı PSU'lu) 100 lira oradan kar etmek mantıklı olmuş mu? :)

CraZyNoMaD Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için.
Sizce Cbox markası almak hata olur mu? Şüphede kalıyorum :)
Ekstradan kasayı 500 watt'a düşürüp ( %80 sertifikalı psu 'lu) 100 lira oradan kar etmek mantıklı olmuş mu? :)

Bütçen kısıtlı olduğu için o monitörü denemeye değer buldum. Fazla pahalı olmadığından denemende bir mahsur görmedim. Eğer beğenmedin iade süresi dolmadan geri paketler yollar üstünü tamamlar başka model alırsın.

Bilen Yorumunuz için teşekkür ederim. :)
Bahsettiğiniz anakart 450-500 TL :) Ben ilk olarak h110 anakartlardan birisini almayı düşünüyordum. Onlarda 190 ile 210 TL arası değişiyordu markasına göre.
Sonra dedimki neden bi Msı Bazooka B150 olmasın dedim. Forumda konu açtım ve B150 serisi bi kart alman daha iyi olacaktır dediler. B150 Bazooka yaklaşık 330-340 TL idi fiyatı. Gigabyte ise 320 TL idi. Bir anda Webdenal stokta son ürün oldugunu ve 250 TL oldugunu görünce hemen alasım geldi :)
Bende isterdim Z170 bi kart ama nerdeee :)

Bütçen kısıtlı olduğu için o monitörü denemeye değer buldum. Fazla pahalı olmadığından denemende bir mahsur görmedim. Eğer beğenmedin iade süresi dolmadan geri paketler yollar üstünü tamamlar başka model alırsın.
Hocam peki 750 watt değilde 500 wattlık %80'lik bir psu alıp 100 TL kar etmeyi düşünüyorum. 12 volt kanalından 408 watt verebiliyor alacağım kasadaki psu. Sizce yeterli olur mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı