2250 TL Intel i5 6402P GTX 950 Sistem Toplama

Dostum PSU'da verimliliği bilmem ama kesinlikle tek kanaldan 12V güç veren bir PSU al 2-3 kanallı ise şemasına bak derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neptun.Skidrow 12 Volt kanalından 408 veriyor hocam bahsettiğim v2x Aerecool kasası. Recep Baltaş da önermişti bu kasayı :) birazda onun güveni var açıkçası içimde, fakat daha bilgili arkadaşlarda illaki var burada :)

PSU önemli ben geçenlerde Xigmatek X Clibre almıştım. Tane 12 vat değeri var galiba işlemciyle ekran kartı aynı kanaldan yük alıyor. Doğal olarak da bi kanal yetmiyor. Sizin de PSU'nuz çöp olsun istemem...

İlgili yorumunuz için teşekkür ederim kesinlikle dediklerinizi düşüneceğim.
Hocam peki sistem hakkında düşünceleriniz ne ? Genel olarak ..:)

Hocam kasa alıcaksan PSU üstte olmasın. Aerocool GT Black Edition 500W gibi kasalar daha iyi olacaktır kasa içi kablo düzeni açısından.
Hocam Aerecool black editionun 500 watt PSU 12 volttan ne kadar verdigini bulamadım. Aslında bende PSU alltta bi model istiyorum.

Hayirli olsun artik darisi basima. i5 6500 islemci R9 kart monitor dahil 16 GB RAM 3 bin TL siparis vermeyi dusunuyorum. 120 GB SSD dahil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı