Tribun34 Hectopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #21 Fiyatlar oldukça uygun gözüküyor nereden aldınız acaba? Ayrıca Gigabyte anakartlara hastayım süper olmuş sistem. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2018
Fiyatlar oldukça uygun gözüküyor nereden aldınız acaba? Ayrıca Gigabyte anakartlara hastayım süper olmuş sistem.
ibrahim yolaçan Hectopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2016 #22 Tribun34 dedi: Fiyatlar oldukça uygun gözüküyor nereden aldınız acaba? Ayrıca Gigabyte anakartlara hastayım süper olmuş sistem Genişletmek için tıkla... Stokta son kalan ürünleri almaya çalıştım uygun fiyatından dolayı. Ekran kartı: Sanalmarketim Anakart: Webdenal Bellek Webdenal HDD: Webdenal gibi sitelerden aldım hocam Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2018
Tribun34 dedi: Fiyatlar oldukça uygun gözüküyor nereden aldınız acaba? Ayrıca Gigabyte anakartlara hastayım süper olmuş sistem Genişletmek için tıkla... Stokta son kalan ürünleri almaya çalıştım uygun fiyatından dolayı. Ekran kartı: Sanalmarketim Anakart: Webdenal Bellek Webdenal HDD: Webdenal gibi sitelerden aldım hocam
aesurek Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2016 #23 İşlemciyi nereden alacaksınız acaba?
ibrahim yolaçan Hectopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2016 #24 aesurek dedi: İşlemciyi nereden alacaksınız acaba? Genişletmek için tıkla... Eksen bilgisayardan aldım hocam.
aesurek dedi: İşlemciyi nereden alacaksınız acaba? Genişletmek için tıkla... Eksen bilgisayardan aldım hocam.