2250 TL'ye G3258 ve R9 290 Tabanlı Sistem Toplama

Benim önerimde bu oyun sistemi oldu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    36,4 KB · Görüntüleme: 523
Bilen bilmeyen konuşmuş arkadaş burda da Dostum 4 arkadaşım var isimlerini vermeyim şimdi ama özelden görüştürebilirim. Ben hiç kullanmadım ama 4 ünden 3 ü r9280 aldı ve bin pişman. Bir taneside r9290 aldı o dahada pişman. Ben kendim nvidia aldım. Ama nasıl aldım. İkinci el aldım. Çokta güzel sağlam geldi. 870tl fiyata aldım gtx780. Eğer düşünürsen ikinci ellere bakmanı tavsiye ederim güzel kartlar var ve gayet ucuz. Şimdi ben 870 tl ye ne alabilirdim abi 770 bile alamazdım buraya yazsam bana hemen r9280 al diyeceklerdi doğal olarak. Şimdi o kart nerde bu kart nerde. Diyeceğim o ki ikinci el sitelerinde de güzel kartlar bulabilirsiniz ucuza. Hatta 900 e gtx 780 satanlar hala var kutulu ve garantili bi düşünün. Önceki kartım 5 senelik gtx580 hala duruyor faal. Yani kullanılmş eskimiş diye düşünme Kart bu nesi eskiyecek ki ramlerinden başka.

Sistem güzel RAMleri tek 4GB 1600 MHz yaparak ucuzlar sisteminiz. Ucuzlayan para ile belki anakartı veya kasayı bir nebze daha iyi alabilirsiniz size kalmış.
Bu arada forum kurallarına bakmanızı tavsiye ederim sistem tavsiyesi isteme konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…