2250 TL'ye kadar Telefon Tavsiyesi

MBirhanM

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2016
Mesajlar
906
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Bütçem 2250 TL daha fazla vermek istemiyorum bir telefona.

Aklımda pek fazla marka yok doğrusu Xiaomileri seviyorum ve Xiaomi almak istiyorum. Aklımda Xiaomi Mi Max 3 var boyutundan dolayı, büyük telefon seviyorum. Büyük olsa güzel olur en az 6 inç ve üzeri.

Telefonda aradığım pek bir özellik yok uzun yıllar değiştirme ihtiyacı olmasın, sürekli donmasın ve şarjı uzun gitsin özellikle. Fazla oyun oynamayacağım telefonu zorlamayacağım. Sadece arada fotoğraf (mükemmel bir kalite beklentim yok ama video çekerken titreme özelliği olsun istiyorum yani elim titrese dahi video etkilenmesin) ve sürekli telefon görüşmesi yapacağım. Hangi modelleri önerirsiniz? Ne almamı tavsiye edersiniz?
 
Nokia 8 veya LG G6 tercih edebilirsiniz ayrıca Xioami Redmi Note 7 de alabilirsiniz ancak benim tercihim Nokia 8 den yana olurdu kullan arkadaşım var ve gerçekten etkileyici bir telefon Epey.com da bataryasının 4 gün gitti bir fotoğraf da var eh Nokia bu aralarında nedense en sevdiğim sanırım gidip bir yerde kesinlikle deneyin aşık olacaksınız :)
 
Benim Lenova k5 note 1300 tl ye almıştım zamanında araba üstünden geçti felan arkası berbat ama kılıf takıyorum güzel telefon sistemi de iyi, telefon için bu kadar para harcamaya ne gerek var ki? Benim telefon bence en az beni 2.5 sene daha götürür bilgisayar olsa anlarım ama telefon olunca anlayamıyorum
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı