2250 TL'ye M.2 SSD önerisi

Bütçe
1000-2250 TL

Nyleun

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Micron MTFDKCD256TFK
Anakart
APU AMD Radeon(TM) Graphics Birincil/Entegre
Bilgisayarıma M.2 SSD almak istiyorum. İçine Windows falan da kuracağım. 1 tane yeri varmış bilgisayarın 256 GB şu anki ve bu yetmiyor ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Bütçem 1000 ile 2250 arası.

Mevcut SSD modeli 2242 biçiminde gözüküyor. Yani 42 mm uzunluğa sahip. Popüler ve düzgün modellerin çoğu 2280 şeklindedir. Bilgisayarın(verdiğin bilgiye göre laptop) sadece bir yuvası varsa bunun hangi ebatları desteklediğini öğrenmemiz lazım. Eğer 2280 uyuyorsa o bütçeye senin işini görecek SSD'yi kesin buluruz.

İçini açıp göremiyorsan üretici sayfasına bak. Orada yazmıyorsa içinin açıldığı bir video bul. En azından cihazın modelini bize söyle. Sadece 2242 oluyorsa kötü. 256GB üzeri kapasitede model bulamadım.

Not: Alttaki mesajda gelen MP600 Core XT önerisini görmezden gel lütfen. Kötü bir modeldir.

Son düzenleme:

Corsair 1TB MP600 Core XT NVMe Gen4 Okuma 5000MB-Yazma 3500MB M.2 SSD(CSSD-F1000GBMP600CXT .​

Mevcut SSD modeli 2242 biçiminde gözüküyor. Yani 42 mm uzunluğa sahip. Popüler ve düzgün modellerin çoğu 2280 şeklindedir. Bilgisayarın(verdiğin bilgiye göre laptop) sadece bir yuvası varsa bunun hangi ebatları desteklediğini öğrenmemiz lazım. Eğer 2280 uyuyorsa o bütçeye senin işini görecek SSD'yi kesin buluruz.

İçini açıp göremiyorsan üretici sayfasına bak. Orada yazmıyorsa içinin açıldığı bir video bul. En azından cihazın modelini bize söyle. Sadece 2242 oluyorsa kötü. 256GB üzeri kapasitede model bulamadım.

Not: Alttaki mesajda gelen MP600 Core XT önerisini görmezden gel lütfen. Kötü bir modeldir.
bilgisayarım Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 içini maalesef açamıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videodaki ile aynı yanılmıyorsam ama bundaki ssd ile benimki farklı
"Micron MTFDKCD256TFK" benim ssd bu ama videodaki ssd "256 GB Samsung M2 SSD Gen4" bu

250 daha çıkar mı? 2280 destekliyor bilgisayarınız.

Donanım testi yaptığımda iletişim kuralında NVMe yazıyor NVME SSD var galiba

250 daha çıkar mı? 2280 destekliyor bilgisayarınız.
Eğer bulamazsam belki bunu alabilirim ama daha uygunu olursa daha iyi olur benim için

Zaten PCI-e 3.0 destekliyor NVMe yuvanız. Fury'den tam verim alamazsınız ama yine de daha kaliteli. Çıkmıyorsa bunu alabilirsiniz.

Burada önerdiğiniz benim bilgisayarıma olur mu çünkü içinin açıldığı videoda biraz daha küçüktü sanki bu biraz daha büyük gibi gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı