Büyük güncellemeler hata çözümleri ile gelir. Daha çok hatalar ile değil. Yeni özellikler neden hemen gelmedi sanıyorsunuz? Dosya gezgini sekmeleri için Ekim'i bekleyeceğiz. Stabil değil diye yayınlamadılar. Desteklenen sistemlerde gayet stabil çalışıyor. Babam ve ben 22H2 kullanıyoruz şuan. O iş yapıyor ben okul işi ve oyun için kullanıyorum. Hiç sorunumuz çıkmadı. Oyunlar da gayet sabit 60 FPS çalışıyor. Desteklenmeyen sisteme kurmasın insanlar. Güncel kalma bahanesi ile kuruyorlar da, Windows 10'da 22h2 aldı. Orada da güncel kalabilirler. Sadece şuan Nvidia grafik kartı kullananlar kuramayabilir çünkü bir problem var bu sürümde. En kısa zamanda yama gelir.Tamam yahu "panik" bir hakaret olarak mı küfür olarak mı kabul ediliyor burada?
Windows'ta bu tür güncellemeler genelde eksikliklerle, hatalarla gelir. Şu an bu tür hatalar üzerinde de (umarım) ek güncelleme çalışmaları vardır.
Geldiği vakit yüklersiniz. Bilgisayarınıza gelene kadar oluşan sorunlara ek güncellemeye daha çabuk ulaşırsınız. Hatalı kullanım süreniz daha aza iner.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.