Çözüldü 22H2 güncellemesi halen gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

473199

Decapat
Selam, Windows 11 22H2 yayınlandı fakat hala Windows Update'de gözükmemekte iki tane Update geldi onlarda .net Framework ve 22000.1042 Update'i fakat halen 22H2 Update'i gelmedi. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam yahu "panik" bir hakaret olarak mı küfür olarak mı kabul ediliyor burada?
Windows'ta bu tür güncellemeler genelde eksikliklerle, hatalarla gelir. Şu an bu tür hatalar üzerinde de (umarım) ek güncelleme çalışmaları vardır.
Geldiği vakit yüklersiniz. Bilgisayarınıza gelene kadar oluşan sorunlara ek güncellemeye daha çabuk ulaşırsınız. Hatalı kullanım süreniz daha aza iner.

Tamam yahu "panik" bir hakaret olarak mı küfür olarak mı kabul ediliyor burada?
Windows'ta bu tür güncellemeler genelde eksikliklerle, hatalarla gelir. Şu an bu tür hatalar üzerinde de (umarım) ek güncelleme çalışmaları vardır.
Geldiği vakit yüklersiniz. Bilgisayarınıza gelene kadar oluşan sorunlara ek güncellemeye daha çabuk ulaşırsınız. Hatalı kullanım süreniz daha aza iner.
Büyük güncellemeler hata çözümleri ile gelir. Daha çok hatalar ile değil. Yeni özellikler neden hemen gelmedi sanıyorsunuz? Dosya gezgini sekmeleri için Ekim'i bekleyeceğiz. Stabil değil diye yayınlamadılar. Desteklenen sistemlerde gayet stabil çalışıyor. Babam ve ben 22H2 kullanıyoruz şuan. O iş yapıyor ben okul işi ve oyun için kullanıyorum. Hiç sorunumuz çıkmadı. Oyunlar da gayet sabit 60 FPS çalışıyor. Desteklenmeyen sisteme kurmasın insanlar. Güncel kalma bahanesi ile kuruyorlar da, Windows 10'da 22h2 aldı. Orada da güncel kalabilirler. Sadece şuan Nvidia grafik kartı kullananlar kuramayabilir çünkü bir problem var bu sürümde. En kısa zamanda yama gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı