22H2 ISO dosyası 4.24 GB doğru mu?

Daha fazla  
Merhaba Windows 10 kurulumu aracından ISO dosyası yükledim yüklenirken okula gidip geldim. 4.24 GB yüklenmişti Auto clickera bırakmıştım devam tuşuna bassın temizlensin diye. Geldim ve 4.24 GB Windows'un sitesinden F12 ile indirdiğimde 5.25 indiriyordu bu normal mi yoksa anormalmi aracıdan başka indiren varsa yazsın.

Merhaba Windows 10 kurulumu aracından ISO dosyası yükledim yüklenirken okula gidip geldim. 4.24 GB yüklenmişti Auto clickera bırakmıştım devam tuşuna bassın temizlensin diye. Geldim ve 4.24 GB Windows'un sitesinden F12 ile indirdiğimde 5.25 indiriyordu bu normal mi yoksa anormalmi aracıdan başka indiren varsa yazsın.

Microsoft'da yalan söylemez her halde. Doğru boyutu.

Araç ile indirdiğinizde gereksiz dosyaları siliyor diye hatırlıyorum. Kendimde araç ile indirdiğimde windows 11 22h2 iso dosyası 5 gb iken iso ile 5.25 gb idi. Bu kadar büyük bi fark olması normal mi bilmiyorum ama bi fark olması normal.

Sıkıntı yok, normal. İçinize sinmezse tekrar indirebilirsiniz başında bekleyerek. ISO dosyasının bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsiniz bir de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı