23.000-25.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
23.000-25.000
Herkese merhaba, aşağıdaki sistem alınır mı? Bütçem 23-25 bin lira.

SSD 1tb yap.

ilk mesajımda belirtmedim ama 2k için bir sistem arıyorum düşük bütçeli ve hali hazırda 2k 165hz monitörüm var…

SSD 1tb yap.
i3 12. Nesil işlemcili DDR4 kasa alması yerine 13. Nesil DDR5 + 4060 alması daha mantıklı olmaz mı?
1 TB SSD yaptığında tam 25K oluyor.

i3 12. Nesil işlemcili DDR4 kasa alması yerine 13. Nesil DDR5 + 4060 alması daha mantıklı olmaz mı?
1 TB SSD yaptığında tam 25K oluyor.
Öneri için teşekkürler ancak 2k bir sistem arıyorum.. sanırım f/p olarak 6700xt öne çıkıyor bu konuda..

Kasanın güzel görünüp görünmemesi önemli değil önemli olan kasanın içindeki parçalar bütcenin çoğunluğunu anakart işlemci veya ekran kartı gibi parçalara harcayabilirsin ben kasayı toplu yerine toplama bilgisayar kurmanı öneririm daha hesaplı ve daha karlı.

Kasanın güzel görünüp görünmemesi önemli değil önemli olan kasanın içindeki parçalar bütcenin çoğunluğunu anakart işlemci veya ekran kartı gibi parçalara harcayabilirsin ben kasayı toplu yerine toplama bilgisayar kurmanı öneririm daha hesaplı ve daha karlı.
Toplama yaptigimda da aynı rakamları buluyor zaten parçaları sıfır aldığım takdirde..

Öneri için teşekkürler ancak 2k bir sistem arıyorum.. sanırım f/p olarak 6700xt öne çıkıyor bu konuda..
Hocam bende Ryzen 5 5600 + Rx 6700 XT kullanıyorum. Çoğu oyunu 2K orta-yüksek ayarlarda açar ancak ultra ayarlar çoğu oyunda 60 FPS altı veriyor. 2K kullanacaksam şahsen 6700 XT yerine 4060 alırdım. 8 GB olsa da çoğu oyunda DLSS 3 aradaki farkı çok açıyor ve FSR'ı kalite modunda kullansan bile berbat görünüyor (en azından bana göre).

DLSS desteği olmayan oyunlarda tabii ki Rx 6700 XT daha önde. Daha iyi anlaman için video bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı