Olur dostum, fiyat olarak ideal sistem. Eskiden 4060Tİ alabiliyorduk o paraya ama yükseldi maalesef.Aoc olan ile senin attığın sistemi alayım yarın.
Olur dostum, fiyat olarak ideal sistem. Eskiden 4060Tİ alabiliyorduk o paraya ama yükseldi maalesef.Aoc olan ile senin attığın sistemi alayım yarın.
![]()
GameBooster GB-2726CF 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-2726CF 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-2726CF 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AOC monitörün stoku yokmuş İtopya'dan başka bir monitör var mı acaba?
Burdan alırsınAoc monitörün stoğu yokmuş itopyadan başka bir monitör var mı acaba?
Olur dostum, fiyat olarak ideal sistem. Eskiden 4060 Ti alabiliyorduk o paraya ama yükseldi maalesef.
12400F yapacak kanki. Ayrıca 12100F de hala oyun performansında üzmüyor iyi işlemci aksine ben begeniyorum.Hocam attığınız sistem güzel bu fiyatlara. Normalde i3'e pek sıcak bakmıyorum ama arkadaş çok aşırı oyun oynamadığından ötürü rahatça götürür diye düşünüyorum.
Çok değil aslında ya. Tekte ayarlayalım diye itopya istedim. Bu arada sisteme MLD 1 TB SSD yapıp alicam birde Bitfenix kasa işlemci de I5 12400F ile 21600 civarı oluyor iyi midir?İtopya olması zorunlumu hocam.
İdeal, yukarda monitör için ek bir link attım onda karar kıldıysan.Çok değil aslında ya. Tekte ayarlayalım diye itopya istedim. Bu arada sisteme MLD 1 TB SSD yapıp alicam birde Bitfenix kasa işlemci de I5 12400F ile 21600 civarı oluyor iyi midir?
Sistemi sipariş verdim monitör kaldı sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.