23.000 TL'ye 4070 Windforce alınır mı?

Alınır hocam. Bütçe biraz daha çıkarsa 24 bin TL'ye 4070 Superde bakılabilir ama kötü modelleri var, daha da çıkarsa 26 bin TL'ye güzel modeller var.
Zotac colorful gibi markaları hiç bilmiyorum, 4070 Super modelleri 27k civarında ama 2 3 fps için gerek yok sanki vramleri de aynı hem

Alınır hocam. Bütçe biraz daha çıkarsa 24 bin TL'ye 4070 Superde bakılabilir ama kötü modelleri var, daha da çıkarsa 26 bin TL'ye güzel modeller var.
Zotac colorful gibi markaları hiç bilmiyorum, 4070 Super modelleri 27k civarında ama 2 3 fps için gerek yok sanki vramleri de aynı
Windforce'dan memnun olmayanlar var, Technopat'ta da konu açmışlar bunun ile ilgili. Çok bilgim yok ama herkesin genel itibarıyla memnun olduğu bir ekran kartı almanızı öneririm.
Evet birkaç tane gördüm bende zaten kararsız kaldığım kısım o ürün yorumlarında iyi diyorlar ama forumlarda kart sıcak çalışıyor demişler

Zotac colorful gibi markaları hiç bilmiyorum, 4070 Super modelleri 27k civarında ama 2 3 fps için gerek yok sanki vramleri de aynı hem

Zotac colorful gibi markaları hiç bilmiyorum, 4070 Super modelleri 27k civarında ama 2 3 fps için gerek yok sanki vramleri de aynı

Evet birkaç tane gördüm bende zaten kararsız kaldığım kısım o ürün yorumlarında iyi diyorlar ama forumlarda kart sıcak çalışıyor demişler
2 fanlı modellerinde ısınma sorunu var hocam, 3 fanlıda öyle bi sorun yok.

Zotac Colorful gibi markaları hiç bilmiyorum, 4070 Super modelleri 27k civarında ama 2 3 FPS için gerek yok sanki VRAM'leri de aynı hem.

Zotac Colorful gibi markaları hiç bilmiyorum, 4070 Super modelleri 27k civarında ama 2 3 FPS için gerek yok sanki VRAM'leri de aynı.

Evet birkaç tane gördüm bende zaten kararsız kaldığım kısım o ürün yorumlarında iyi diyorlar ama forumlarda kart sıcak çalışıyor demişler.

21.500'e 7900 GRE al 4070 Super kalitesinde ve 16Gigabyte VRAM'ya da 23-24'e 4070 Super al 4070 alınmaz özellikle son zamanlarda hiç alınmaz adamlar GDDR6X belleği GDDR6 ile değişip ayni paraya satıyor ayni paraya 3-4 FPS daha az daha az bellek genisligi dediğim gibi paranı cop etme ya AMD al ya super al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı