23.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Psu çok kötü, ssd meh. Dediğim özelleştirmeleri yapınca zaten 18k'yı buluyor.
Yukarıda rx 6750 xt'li bir sistem paylaştım, onu satın almanız daha mantıklı. Diğer parçaları daha kaliteli hemde.
Birde onu satın almaya karar verirseniz eğer, önce müşteri hizmetleri ile görüşün, özelleştirme kısmında ekran kartı görünmüyor.

değil banda bir öneri
Konu açın yardımcı olalım hocam. Bu konun dışına çıkmayalım.

@WistakenN
Birde işbirliğim felan yoktur benim sitelerle , öneri yaptım sadece. İçinize hangisi sinerse onu alın, son kararı siz vereceksiniz.

Peki önerdiğin sisteme ekstra soğutucu eklemesem sıkıntı olur mu

Peki önerdiğin sisteme ekstra soğutucu eklemesem sıkıntı olur mu
Ryzen 5 5500 ve 5600 çok fazla ısınan bir model değil, soğutmasıda Intel'e göre daha kolay diye biliyorum.
Havalar şuan sıcak olduğu için sistem biraz sıcak çalışır fakat bir süre idare edebilirsiniz. Daha sonrasında, Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Şu modeli almanızı öneririm. Fazlasıyla yeterli olur.

Önerdiğiniz monitör de Samsung odyessy g 3 modeline ekstra olarak USB WiFi adaptörü eklenmeli mi yoksa zaten destekliyo mu

Önerdiğiniz monitör de Samsung odyessy g 3 modeline ekstra olarak USB WiFi adaptörü eklenmeli mi yoksa zaten destekliyo mu
Monitöre mi USB Wifi takacaksınız? Anakart olmasın o?
Anakartın uzaktan wifi erişimi yoktur, ethernet kablosu ile erişim sağlarsınız internete. Usb wifi ile uzaktan erişim sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…