değil banda bir öneriMonitör dahil mi bütçenize?
değil banda bir öneriMonitör dahil mi bütçenize?
Psu çok kötü, ssd meh. Dediğim özelleştirmeleri yapınca zaten 18k'yı buluyor.İşbirliğiniz için çok teşekkür ediyorum hepsini teker teker inceledim peki benim önerdiğim sistem nasıl sizce
Konu açın yardımcı olalım hocam. Bu konun dışına çıkmayalım.değil banda bir öneri![]()
Peki önerdiğin sisteme ekstra soğutucu eklemesem sıkıntı olur muPsu çok kötü, ssd meh. Dediğim özelleştirmeleri yapınca zaten 18k'yı buluyor.
Yukarıda rx 6750 xt'li bir sistem paylaştım, onu satın almanız daha mantıklı. Diğer parçaları daha kaliteli hemde.
Birde onu satın almaya karar verirseniz eğer, önce müşteri hizmetleri ile görüşün, özelleştirme kısmında ekran kartı görünmüyor.
Konu açın yardımcı olalım hocam. Bu konun dışına çıkmayalım.
@WistakenN
Birde işbirliğim felan yoktur benim sitelerle, öneri yaptım sadece. İçinize hangisi sinerse onu alın, son kararı siz vereceksiniz.
Ryzen 5 5500 ve 5600 çok fazla ısınan bir model değil, soğutmasıda Intel'e göre daha kolay diye biliyorum.Peki önerdiğin sisteme ekstra soğutucu eklemesem sıkıntı olur mu
AMD R5 5500 - RTX 4060 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - RTX 4060 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şu sistemi bir kaç özelleştirme yaparak alabilirsiniz:
+191 fark ile şu ram'i:
CORSAIR 8GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 Dımm Siyah Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 8GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 Dımm Siyah Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
+43₺ ile şu kasayı:
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG FORGE M100A D60 KASA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG FORGE M100A D60 KASA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Seçin, 19.233₺ oluyor. Bütçe yeterli olursa işlemci de Ryzen 5 5600 yapabilirsiniz 1320₺ fark ile.
Kalan bütçe ile de şu monitöre bakabilirsiniz:
Unutmadan şunu da belirteyim, eğer Vatan'da ki sistemi almaya karar verdiyseniz,
OC yani hız aşırtma gibi özellikleri kullanacaksa, sistemde seçili olan anakart ile yapamaz. A serisi giriş seviyesi anakart olduğu için bu gibi özellikler mevcut değil, B ve üstü anakartlarda mevcut. Dengeli, abartılamadan yapılan OC'un sisteme bir zararı yoktur fakat uzun vadede ben önermiyorum açıkçası.
Eğer ki OC ile işi yoksa, sistem de seçili olan A520 anakart kalabilir ve A520'nin PCIe x1 versiyonu 3.0'dır. B450'ler de 2.0 olarak geliyor.
Çok fazla olmasada, ufak bir fark ile 3.0, 2.0'a göre daha fazla performans sağlıyor.
Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz.
![]()
AMD Ryzen 5 5500-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A520M K-TWİNMOS 512GB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD Ryzen 5 5500-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A520M K-TWİNMOS 512GB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Daha uygun fiyatlı bir sistem arıyorsanız yukarıdaki sistemde bakabilirsiniz.
Sistemin başlığında Rx 6650 xt yazıyor fakat özelleştirme kısmında ekran kartı seçili değil. Satın almadan önce müşteri hizmetleri ile görüşün yine de.
Ama benim önerim Rtx 4060'lı sistemi almanız olur. Rtx 4060, Rx 6650 XT'den kasa gücü bakımından daha performanslıdır, ayrıca DLSS ve RTX gibi özellikleride kullanabilirsiniz:
Vatan da ki sistemin, işlemciyi Ryzen 5 5600 seçtikten sonra ki, birebir aynı olmasada yakın oyun performansı da bu şekilde:
1080p de bu sistem ile minimum 4-5 sene orta- yüksek grafiklerde akıcı oyun oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Monitöre mi USB Wifi takacaksınız? Anakart olmasın o?Önerdiğiniz monitör de Samsung odyessy g 3 modeline ekstra olarak USB WiFi adaptörü eklenmeli mi yoksa zaten destekliyo mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.