23.000 TL'ye kadar sistem önerisi

İşbirliğiniz için çok teşekkür ediyorum hepsini teker teker inceledim peki benim önerdiğim sistem nasıl sizce👇
Psu çok kötü, ssd meh. Dediğim özelleştirmeleri yapınca zaten 18k'yı buluyor.
Yukarıda rx 6750 xt'li bir sistem paylaştım, onu satın almanız daha mantıklı. Diğer parçaları daha kaliteli hemde.
Birde onu satın almaya karar verirseniz eğer, önce müşteri hizmetleri ile görüşün, özelleştirme kısmında ekran kartı görünmüyor.

değil banda bir öneri :D
Konu açın yardımcı olalım hocam. Bu konun dışına çıkmayalım.

@WistakenN
Birde işbirliğim felan yoktur benim sitelerle :), öneri yaptım sadece. İçinize hangisi sinerse onu alın, son kararı siz vereceksiniz.

Psu çok kötü, ssd meh. Dediğim özelleştirmeleri yapınca zaten 18k'yı buluyor.
Yukarıda rx 6750 xt'li bir sistem paylaştım, onu satın almanız daha mantıklı. Diğer parçaları daha kaliteli hemde.
Birde onu satın almaya karar verirseniz eğer, önce müşteri hizmetleri ile görüşün, özelleştirme kısmında ekran kartı görünmüyor.

Konu açın yardımcı olalım hocam. Bu konun dışına çıkmayalım.

@WistakenN
Birde işbirliğim felan yoktur benim sitelerle :), öneri yaptım sadece. İçinize hangisi sinerse onu alın, son kararı siz vereceksiniz.
Peki önerdiğin sisteme ekstra soğutucu eklemesem sıkıntı olur mu

Peki önerdiğin sisteme ekstra soğutucu eklemesem sıkıntı olur mu
Ryzen 5 5500 ve 5600 çok fazla ısınan bir model değil, soğutmasıda Intel'e göre daha kolay diye biliyorum.
Havalar şuan sıcak olduğu için sistem biraz sıcak çalışır fakat bir süre idare edebilirsiniz. Daha sonrasında, Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Şu modeli almanızı öneririm. Fazlasıyla yeterli olur.

Şu sistemi bir kaç özelleştirme yaparak alabilirsiniz:

+191 fark ile şu ram'i:

+43₺ ile şu kasayı:

Seçin, 19.233₺ oluyor. Bütçe yeterli olursa işlemci de Ryzen 5 5600 yapabilirsiniz 1320₺ fark ile.

Kalan bütçe ile de şu monitöre bakabilirsiniz:

Unutmadan şunu da belirteyim, eğer Vatan'da ki sistemi almaya karar verdiyseniz,
OC yani hız aşırtma gibi özellikleri kullanacaksa, sistemde seçili olan anakart ile yapamaz. A serisi giriş seviyesi anakart olduğu için bu gibi özellikler mevcut değil, B ve üstü anakartlarda mevcut. Dengeli, abartılamadan yapılan OC'un sisteme bir zararı yoktur fakat uzun vadede ben önermiyorum açıkçası.
Eğer ki OC ile işi yoksa, sistem de seçili olan A520 anakart kalabilir ve A520'nin PCIe x1 versiyonu 3.0'dır. B450'ler de 2.0 olarak geliyor.
Çok fazla olmasada, ufak bir fark ile 3.0, 2.0'a göre daha fazla performans sağlıyor.

Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz.

Daha uygun fiyatlı bir sistem arıyorsanız yukarıdaki sistemde bakabilirsiniz.

Sistemin başlığında Rx 6650 xt yazıyor fakat özelleştirme kısmında ekran kartı seçili değil. Satın almadan önce müşteri hizmetleri ile görüşün yine de.

Ama benim önerim Rtx 4060'lı sistemi almanız olur. Rtx 4060, Rx 6650 XT'den kasa gücü bakımından daha performanslıdır, ayrıca DLSS ve RTX gibi özellikleride kullanabilirsiniz:

Vatan da ki sistemin, işlemciyi Ryzen 5 5600 seçtikten sonra ki, birebir aynı olmasada yakın oyun performansı da bu şekilde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p de bu sistem ile minimum 4-5 sene orta- yüksek grafiklerde akıcı oyun oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Önerdiğiniz monitör de Samsung odyessy g 3 modeline ekstra olarak USB WiFi adaptörü eklenmeli mi yoksa zaten destekliyo mu

Önerdiğiniz monitör de Samsung odyessy g 3 modeline ekstra olarak USB WiFi adaptörü eklenmeli mi yoksa zaten destekliyo mu
Monitöre mi USB Wifi takacaksınız? Anakart olmasın o?
Anakartın uzaktan wifi erişimi yoktur, ethernet kablosu ile erişim sağlarsınız internete. Usb wifi ile uzaktan erişim sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı