23.000TL bütçeye hazır sistem önerisi

651982

Centipat
Arkadaşıma sistem alacağız, bütçesi monitör ve ekipmanlar dahil Max 22-23K civarında bu bütçede bu sistemleri bulduk. Bunlardan hangisini almak daha mantıklı?

Sadece vatan değil moderatörler öyle değiştirmiş.

Son düzenleme:
RX6700'li sistem aralarında en iyisidir.

Vatandan gram alışveriş yapamazdım yerine olsam sinerjdien İtopya'dan veya Tebilon'dan veya veya ince hesaptan bakarım mümkün olduğunca 6700XT ve Ryzen 5 5600 öneririm bu devirde F/P olarak.

Vatandan gram alışveriş yapamazdım yerine olsam sinerjdien İtopya'dan veya Tebilon'dan veya veya ince hesaptan bakarım mümkün olduğunca 6700XT ve Ryzen 5 5600 öneririm bu devirde F/P olarak.
Hocam sistemi kendime almıyorum arkadaşa alacaz. Vatandan ben de almak istemiyorum ama en uygun bunları bulabildik başka sistem tavsiyeniz varsa 17-18k arası atabilirsiniz, değerlendiririz.

Ne alaka dostum? Vatan diye kazık düşünme RX6700 sistem fiyatına göre çok iyi daha iyisin bulamazsın.
RX6600 sistem bulursun en fazla.

PSU'yu FSP, işlemciyi 12400F yaparsanız daha uyguna geliyor.

AMD önermem AMD ekran kartlı RX 6700 alacağıma RTX 4060 almayı yeğlerim. Amd´den çok çektim bir daha bulaşmam bence sizde bulaşmayın.

RX500 serisi kullanıp yorum yapmanızı tavsiye etmiyorum.
O fiyata 4060'ın bir şeyini bulamazsın 3060 bulursun en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…