23.000TL bütçeye hazır sistem önerisi

Linkleri karıştırıp Ryzen 5 5600'lü sistemi katmışım düzelttim Ryzen 5 7500F parası çıkmayabilir bir şey demiyoruz ama ben alabilirse bunu alsın daha rahat eder dedim illa al demedim arkadaş 23 k bütçem bu kadar diye yazmış bende 21.5 klık diğer sistemi önerdim RX6700 önermem 6700XT olanı öneririm ayrıca.

Ben kendim Intel kullandığım için önermiyorum Ryzen işlemciye geçtim Intel sistemimde Ryzen'e göre bayağı ısınıyordu Ryzen'e geçince 7 8 derece fark etti.

Bende kullandım güzel kardeşim bende şu an Ryzen geçtim 65 dereceyi geçmiyor bana anlatma benim işlemcimi.
RX6700 ile 6700XT arasında Max 5FPS var adam kaç kere bütçem yetmiyor demesine rağmen yeterse yeterse diye pahalı sistemler atıyorsun.
Ayrıca 23K fiyata RX7600 var yeni kartlardan.
Sen hala eski olan 6650XT sistem atıyorsun daha pahalıya.

Şehir Kayseri hocam. Maalesef alamadık sistemi başka bu bütçe aralığında sistem tavsiyeniz var mıdır yoksa RX 6700'lü sistemin stoka gelmesini mi bekleyelim?

Bence bekleyin hem biraz daha para biriktirebilir.
4060 sistem alın diyeceğim monitöre falan para kalmayacak.
Her 3 günde bir gitsin stoku sorsun.

Bende kullandım güzel kardeşim bende şu an Ryzen geçtim 65 dereceyi geçmiyor bana anlatma benim işlemcimi.
RX6700 ile 6700XT arasında Max 5FPS var adam kaç kere bütçem yetmiyor demesine rağmen yeterse yeterse diye pahalı sistemler atıyorsun.
Ayrıca 23K fiyata RX7600 var yeni kartlardan.
Sen hala eski olan 6650XT sistem atıyorsun daha pahalıya.

Bence bekleyin hem biraz daha para biriktirebilir.
4060 sistem alın diyeceğim monitöre falan para kalmayacak.
Her 3 günde bir gitsin stoku sorsun.

Bu bütçe ile bu kadar oluyor kardeşim bende isterim güncel sistemlerden önermeyi 6650XT 2022 de çıkmış sanki 2019'dan kalma ekran kartı öneriyoruz?
Modeli düşük olabilir eyvallah doların 33 olduğu bir yılda nasıl güncel sistem önermemi bekliyorsun.
Ayrıca 4060'a vereceğin parayı çöpe at daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı