Hocam görüntü kalitesi nasılVestel 65' QA9700 kullanıyorum. Memnunum, sorularınız varsa yanıtlayabilirim. Ama bütçenizi biraz yükseltmeniz lazım. QLED için iyi bir seçenektir QA9700.
Hocam görüntü kalitesi nasıl
Şansima derkenBen memnunum IPS çıktı şansıma renkler güzel ve parlak.
Arkadaş herhalde çekilişe falan katılmış.Şansima derken
Arkadaş herhalde çekilişe falan katılmış.
Bu arada bütçenizi arttırmanıza gerek yok.
![]()
Vestel 65QA9700 65' 164 Ekran 4K Smart QLED Android TV Fiyatları ve Özellikleri
Vestel 65QA9700 65' 164 Ekran 4K Smart QLED Android TV en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tam olarak bunu anlatmaya çalıştım arkadaşlara, olabilir insanlık hali onlarda öğrenmiş oldular. 25k civarı bütçe ayırıp TV alıyosun illaki araştırma yapmak lazım. Ben araştırmalarım sonucu öğrendim bu karma panel olayını zaten.Arkadaş çekilişe katılmamışta siz bilmiyorsunuz. Bazı modellerde karma panel kullanıyorlar. Özellikle Toshibalarda çok var. Aynı model televizyona 2 ya da 3 farklı panelden birini takıyorlar. Panel bilgisi de kutu üstünde yazmaz. Başka forumlarda bunlarla ilgili ana konular var. Daha önce işim olmadığı için bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla televizyonun seri numarasını söylüyorsunuz konu yetkilileri sizin ürününüzde hangi panel kullanıldığını söylüyorlar.
![]()
A101 TOSHIBA 55UA2263DT Ve TOSHIBA 55UA2063DT Ağustos 2025
A101 TOSHIBA 55UA2263DT ve TOSHIBA 55UA2063DT Fiyat Yorum İnceleme yazımızda sizlere, A101 mağazalarında 5 Ocak tarihinde satışa sunulacak olan 55UA2263 veinceleriz.com
Örnek olarak üstteki linki inceleyebilirsiniz. Bu örnekteki modelde LG, BOE ve HKC olmak üzere 3 farklı üreticinin panelleri kullanılmış. Detaylar sitede yazıyor.
Tam olarak bunu anlatmaya çalıştım arkadaşlara, olabilir insanlık hali onlarda öğrenmiş oldular. 25k civarı bütçe ayırıp TV alıyosun illaki araştırma yapmak lazım. Ben araştırmalarım sonucu öğrendim bu karma panel olayını zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.