Çözüldü 23.5 Devamsızlık ile kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirgulx7

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar-Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S
Meslek
Öğrenci
1686325728457.png

Arkadaşlar lise 9'um devamsızlığım bu şekilde bazı kaynaklar izinli devamsızlık 20 günü bulunca kalırsınız diyor. Kesin bilgisi olan bir şey desin?

Çözüm
İzinli devamsızlık sınırı yok, toplamının 30'u geçmemesi gerek. Kalmazsınız.
Yanlış bilgi
Hayır kalmıyor. Benim 22 gün özürlü herhangi bir problem yok. Yanlış bilgi. Teşekkür bile alıyorum.
Hayır, bir dönem içinde 5 gün devamsızlık yaparsanız özürlü veya özürsüz alamıyorsunuz, geçen dönem her dersten geçmeme rağmen ve ortalamam 76 olmasına rağmen devamsızlıktan mütevellit teşekkür alamadım. 9 gün özürlü vardı.

Hayır, bir dönem içinde 5 gün devamsızlık yaparsanız özürlü veya özürsüz alamıyorsunuz, geçen dönem her dersten geçmeme rağmen ve ortalamam 76 olmasına rağmen devamsızlıktan mütevellit teşekkür alamadım. 9 gün özürlü vardı.
Matematikten kalmazsam eğer 16 Haziran'da göreceğiz artık hocam.

Eki Görüntüle 1813990

Arkadaşlar lise 9'um devamsızlığım bu şekilde bazı kaynaklar izinli devamsızlık 20 günü bulunca kalırsınız diyor. Kesin bilgisi olan bir şey desin?

20'yi geçince kalıyorsunuz diye biliyorum. Bizim idarecilerin anlattığına göre 20 gün izinli 10 gün izinsiz hakkımız var, toplam 30 gün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı