23.899 TL'ye Samsung LS27DG602suxuf alınır mı?

djoguzhan55

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an Amazon'da 23.899a düşmüş fiyatı ve bonusa vade farksız 9 taksit oluyor. Bundan kaynaklı aklıma çok yattı ama OLED olduğu için yanma vs şeylerle karşılaşır mıyım? Kullanan veya bundan farklı bir monitör önerilerine de açığım.

Şu an kullandığım monitör: Omen X 27 inç 2K 240Hz TN panel.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    740,2 KB · Görüntüleme: 81
  • WhatsApp Image 2024-11-05 at 18.33.03 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-05 at 18.33.03 (1).jpeg
    178,1 KB · Görüntüleme: 74
Hocam ben bugün D&R üzerinden aldım bu modeli sizcem iyi mi yapmışım. İptal edeyim mi yoksa?

Hocam konudaki sorduğum monitörü almışsınız hayırlı olsun, geldiğinde test ettiğinizde deneyimlerinizi yazar mısınız size zahmet, şu an kullandığınız monitör marka model nedir?

VA panel ve 144Hz devrim olur sizin için, şu an kullandığınız monitörde ghosting yok mu hocam?
yok hocam ghosting testi falan yaptım ama bir sorun çıkmadı. Bende çok fark etmedim açıkcası. Benim şu anki monitörümün paneli ilk açılışta çizgiler çıkmaya başladı ısınınca geçiyor. Bu arıza ilk başlarda 1-2 dk sürerken şuan 10 dk sürüyor ve düzeliyor. yakında panel gidecek gibi olduğundan bende yenisini almak tamir ettirmekten daha iyi olacağını düşündüm. Görüntü kalitesi ortalama ama o kadar iyi değil şu anki monitörümün. kıyaslayınca daha net şekilde konuşurum ama maalesef zaten dengi değil muhtemelen Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz ise ağzım açık şekilde şaşırırım farkı görünce. :d

Hocam konudaki sorduğum monitörü almışsınız hayırlı olsun, geldiğinde test ettiğinizde deneyimlerinizi yazar mısınız size zahmet, şu an kullandığınız monitör marka model nedir?

Hocam monitörü aldım. Teşekkür ederim. D&R üzerinden aldım ve sorunsuz şekilde hızlı bir şekilde geldi. Aşağıya resim koydum. Ölü piksel çıkmadı şansıma. Demiştiniz ya önceki monitörünüze göre nasıl diye. Kısacası şöyle diyeyim eski monitörümle karşılaştırılamaz ben gerçekten şu an gerçek UHD 2K diye buna derim gerçekten görüntü çok güzel diğer 2K monitörüm renk olarak buna yaklaşamaz siyah tonu olsun renkleri çok canlı ve keyif verici parlaklığı kısık tuttuğum halde çok güzel bir rengi var oyun veya film cidden zevk veriyor. Kısacası monitöre hayran kaldım ve görüntü olarak da çokzarif bir monitör.
Ekran Görüntüsü (27).png

@djoguzhan55

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı