Valorant mainlenecek ajan önerisi

demir 3 baslayalı cok olmadı ama agresif oynadıgımda bela atabiliyorum

Clove hala oynanır ben aldığımda yine rahat entrylik bile yapabiliyorum.

Hocam arkadasım Clove maindi de cok rahat oynayamadıgını soyledi benim tarzımda oynuyor genellde zaten smoke var baska smoke gerekcegini dusunmuyorum.

demir 3 baslayalı cok olmadı ama agresif oynadıgımda bela atabiliyorum

Hocam rank atlamak istiyorsanız önce aiminizi ve oyun bilginizi geliştirin. LOL'deki gibi karakter mainleyip rank atlamak Valorantta o kadar kolay değil. Yücelik'e yada belki Elmas olunca ajan bölümlerinden (Duelist, Sentinel, Controller ve Initiator) birini mainlemek daha doğru olur. Ajan mainlemeyi hiç tavsiye etmiyorum çünkü her ajan her mapte uygun olmayabiliyor.

Hocam rank atlamak istiyorsanız önce aiminizi ve oyun bilginizi geliştirin. LoL'deki gibi karakter mainleyip rank atlamak Valorant'ta o kadar kolay değil. Yücelik'e ya da belki elmas olunca ajan bölümlerinden (duelist, sentinel, Controller ve ınitiator) birini mainlemek daha doğru olur. Ajan mainlemeyi hiç tavsiye etmiyorum çünkü her ajan her haritada uygun olmayabiliyor.

Aslında benim de mainim yok dedigim gibi bazen smoke bazen duelist hatta bazen öncü de oynarım ama yani oyun keyfimi arttıracak bir ajan bulmak istiyorum teşekkürler.

Aslında benim de mainim yok dedigim gibi bazen smoke bazen duelist hatta bazen öncü de oynarım ama yani oyun keyfimi arttıracak bir ajan bulmak istiyorum teşekkürler.

Hocam hem oynarken keyif veren hem de peek, aim ve oyun bilginizi geliştirmeye yardımcı olacak ajan olarak Breach'i açıp denemenizi tavsiye ederim. Jett ve Neon gibi flashlarınız sayesinde hızlı oynayabilirsiniz Omen gibi de takım arkadaşlarınıza tüm yeteneklerinizle yardımcı olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı