23.999,00 TL'ye R5 5600 RTX 4060 sistem alınır mı?

Sıfır RTX 4060 fiyatına 2. el RX 6900 XT alabilirsiniz mesela, 4060 ile 1080p oyunlarda bile yakın gelecekte VRAM sıkıntısı çekecekken 6900 XT ile 4K oyun oynayabilirsiniz. Yine de tercih sizin, kararınızı ona göre verin ben de ona göre öneride bulunayım.

Daha demin dediğim gibi ikinci ellere hiç bulaşmak istemiyorum çünkü satıcılara güvenemiyorum.

2. ellere hiç güvenmiyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim, onu sıfır alsam da olur.

Milyonda bir.

Bu sistem de 1440p oynatıyormuş şimdi öğrendim.
attığınız sistem öncelikle fiyatını hak etmiyor, ayrıca 4060 1080p için çıkmış bir kart, bütçenizde ddr5 ve daha iyi ekran kartlı sistem dizilir, 2.el ekran kartı ile çok daha güzel olur hatta.

Hocam 1440p kartı değil 4060. B580 kurtarıyor hatta 2K için 7700XT giriş seviyesi bir kart.

Biliyorum bende diyorum ki 4060 ekran kartı 1440p oyun oynatabiliyormuş daha demin okudum bir yerde.

Attığınız sistem öncelikle fiyatını hak etmiyor, ayrıca 4060 1080p için çıkmış bir kart, bütçenizde DDR5 ve daha iyi ekran kartlı sistem dizilir, 2.el ekran kartı ile çok daha güzel olur hatta.

Peki sıfır olarak yine bu fiyat bandında önerdiğiniz bir ekran kartı var mı?

Biliyorum bende diyorum ki 4060 ekran kartı 1440p oyun oynatabiliyormuş daha demin okudum bir yerde.
Bazı oyunları oynatabilir elbette, ancak özellikle Triple-A (AAA) oyunlarda yakın gelecekte 8 GB VRAM sıkıntı çıkarabilir. İsteğiniz doğrultusunda sıfır bir toplama sistem önerisi hazırlayayım o zaman.
Ancak şunu da söyleyeyim ki ben de şuanda kullandığım ekran kartını mining çıkması 2. el olarak aldım ve en ufak sorun yaşamadım, aklınızda bulunsun :D

30 bine ddr5 sistem dizecekseniz 6700xt veyahut arc b580 olabilir. B580 online shooter oyunları oynuyorsanız bazı sistemlerde büyük fps dalgalanması yaşıyor diyorlar. Ayrıca 1440pde daha iyi çalışıyor kart.

Arkadaş diğer parçaları atarsa ona göre tekrar bakarız.

DLSS 4 ve FG ile açar zaten. Arkadaşın dediği gibi Triple A oyunlarında zorluk yaşayacaktır. Zaten bütçesine 7700 xt b580 gibi kartlar var. 2. elden ise 15 k ya Rx 6900 xt ler var hepsi temiz anlayamıyor insan dikkatli olunması gerek.

Bazı oyunları oynatabilir elbette, ancak özellikle triple-a (AAA) oyunlarda yakın gelecekte 8 GB VRAM sıkıntı çıkarabilir. İsteğiniz doğrultusunda sıfır bir toplama sistem önerisi hazırlayayım o zaman.
Ancak şunu da söyleyeyim ki ben de şu anda kullandığım ekran kartını mining çıkması 2. el olarak aldım ve en ufak sorun yaşamadım, aklınızda bulunsun :D

Bu sistem nasıl hocam peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı