ErkanGocmen
Hectopat
23 bin TL bütçem var DDR5 sistem önerir misiniz? Ekran kartı NVIDIA olursa daha iyi olur.
7500F için stok fan yeterli mi? Yoksa sıvı soğutma şart mı?
Elden Ring, God of War, Forza Horizon 5 falan oynayacağım.
@Prime777 hocam arkadaş ikinci el alabileceğini söylemiş. Ekran kartını ikinci elden alsa güzel bir sistem çıkmaz mı?
Farklı bir konuda denk gelmişim o zaman kusura bakmayın. Yine de düşünülebilir bir seçenek illa istiyorsa.Ben oyle bir yazi goremedim.
224 XTS alin. Ya da 240mm sivi sogutma. Stok yetmez.
@ErkanGocmen ve eger DDR5'ten vazgececekseniz bu sistem attigim flame 4060'dan daha duzgun ve daha iyi. Ama 25k attigim 7500F, 4060 Ti olacaksa kesinlikle deger.
![]()
DH-EAGLE / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DH-EAGLE / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam ben de bu attığınız sistemi satın almayı düşünüyorum fakat linkteki DDR4. DDR5'e geçilmeli mi? Ayrıca ben oyun için alacağım izlediğim testlerde Intel markalı işlemciler daha iyi performans veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.