Fiyat üst sınırım 23K site ince hesap, Gaming gen vb. hiç fark etmez güvenilir olması yeter. Alabileceğim en iyi hazır sistemi almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata alabileceğin en iyi sistem bu AMD 7500F-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8GB-MSI PRO A620M-E -XPG 16GB DDR5-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
7500F+RX 6600 +DDR5 harika sistem bu fiyatlara 4060+5600 DDR4 sistemler var fakat onlar alınmaz DDR5 varken öyle sistemleri alırsan ileride anakart işlemci RAM ekran kartı vb değişmek zorundasın bu sistemi alırsan ileride sadece ekran kartını değiştirirsin zaten işlemci yeter RAM'i de yükseltirsin 32'ye yetmez ise RX 6600 1080p high akıcı oynatmadığı oyun yok.
Fiyat üst sınırım 23K site ince hesap, Gaming gen vb. hiç fark etmez güvenilir olması yeter. Alabileceğim en iyi hazır sistemi almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Sistem çok güzelmiş eğer ileride ihtiyaç olursa da yükseltmeyede açık.
Bilmiyorum amd ekran kartlarına nedeni bilinmez güvenemiyorumBu fiyata alabileceğin en iyi sistem bu AMD 7500F-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8GB-MSI PRO A620M-E -XPG 16GB DDR5-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
7500F+RX 6600 +DDR5 harika sistem bu fiyatlara 4060+5600 DDR4 sistemler var fakat onlar alınmaz DDR5 varken öyle sistemleri alırsan ileride anakart işlemci RAM ekran kartı vb değişmek zorundasın bu sistemi alırsan ileride sadece ekran kartını değiştirirsin zaten işlemci yeter RAM'i de yükseltirsin 32'ye yetmez ise RX 6600 1080p high akıcı oynatmadığı oyun yok.
Bilmiyorum AMD ekran kartlarına nedeni bilinmez güvenemiyorum.
Dostum niye bu kadar kızdığını anlamadım sanırım 4060 seçeneğini seçip alacağım bu sistemi teşekürlerYav kardeşim kimse sana göre ekran kartı sistem bulamaz fanatiklik yapma RX 6600 ve 3060 denk kartlar diyeyim anlayasın neden güvenmiyorsun mis gibi sistem yani o zaman git DDR4 sistem al ileride sistemin çoğu parçasını değiş ne kadar girer bilemem.
Dostum niye bu kadar kızdığını anlamadım sanırım 4060 seçeneğini seçip alacağım bu sistemi teşekkürler.
Kusura bakma diğer sistemleri görünce piyasa bu sanmıştım biraz daha çalışıp alacağım böyle sanırımDostum o zaman pahalı tutar fazla kızmamım sebebi yani performanslı kartın içinize sinmemesi markadan dolayı zaten hayat pahalı kanka maximun bütçeni söylersen ona göre farklı sistem önereyim 28 tutuyor o şekilde çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.