23 bin TL'ye 4050 mi yoksa 27 bin TL'ye 4060'lı laptop mu?

Mustali

Decapat
Üniversite öğrencisiyim. Derslerden vakit kaldıkca oyun oynamak istiyorum ve iki tane laptop gözüme kestirdim. İlki ASUS TUF A15 4050'li bir laptop ve yanında mouse klavye ek soğutma fanı ve çantayı hediye ediyor. Diğeri ise HP Victus 16 4060'lı laptopu 27 bine satıyor. Şimdi öğrenci olunca aradaki 4 bin TL çok geliyor. Krediye falan girmem gerekir. Sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite öğrencisiyim. Derslerden vakit kaldıkca oyun oynamak istiyorum ve iki tane laptop gözüme kestirdim. İlki ASUS TUF A15 4050'li bir laptop ve yanında mouse klavye ek soğutma fanı ve çantayı hediye ediyor. Diğeri ise HP Victus 16 4060'lı laptopu 27 bine satıyor. Şimdi öğrenci olunca aradaki 4 bin TL çok geliyor. Krediye falan girmem gerekir. Sizce ne yapayım?

4060 daha iyi fakat günde 2 saat oyun oynamak için 3-5 liralık krediyi düşünmeye gerek yok amaç stres atmak zaten. 4050 ortalama oyunlarda her türlü yeterli gelir.

Hocam bütçe kısıtlıysa 4050 gayet yeterli gibi. Victus'un 4060 versiyonunu ben kendim kullanıyorum memnunum fakat tek derdim oyun değil o yüzden gücü fazla geliyor. Sürekli yeni nesil oyun istemiyorsanız yani Valorant CS ara sıra da hikayeli oyun oynarım diyorsanız 4050 şu an gayet yeterli derecede iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı