23 bin TL'ye laptop önerisi

Cham

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, üniversite için laptop arıyorum. Birkaç tane buldum fakat aralarında karar veremedim bir türlü ve hangilerinde kronik sorunların olup olmadığında bilmiyorum. benim bulduklarım dışında öneriniz varsa çok iyi olur fakat bütçem 23K daha fazla çıkamam hatta 23K'den daha uygun fiyatlı olursa daha iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.

1
2
3
4
2. ve 3. arasında neden bu kadar fiyat farkı var?

Merhaba arkadaşlar, üniversite için laptop arıyorum. Birkaç tane buldum fakat aralarında karar veremedim bir türlü ve hangilerinde kronik sorunların olup olmadığında bilmiyorum. Benim bulduklarım dışında öneriniz varsa çok iyi olur fakat bütçem 23K daha fazla çıkamam hatta 23K'den daha uygun fiyatlı olursa daha iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.

1
2
3
4

Çünkü birisi FreeDOS birisi Windows. Yani pahalı olanda lisanslı Windows kurulu geliyor.

Hocam attıklarınız alınmaz 8 GB RAM günümüzde oyunlar için yeterli değil arkadan Spotify açıyorum oyun oynarken 10 GB RAM yiyor 4. sırada olan ise iyi gibi ama değil.

En mantıklısı Acer Nitro 5 cihaza 8 GB RAM daha ekleyip kullanmak.

Hem 144 Hz, hem diğer işlemcilerden daha iyi.

Merhaba arkadaşlar, üniversite için laptop arıyorum. Birkaç tane buldum fakat aralarında karar veremedim bir türlü ve hangilerinde kronik sorunların olup olmadığında bilmiyorum. benim bulduklarım dışında öneriniz varsa çok iyi olur fakat bütçem 23K daha fazla çıkamam hatta 23K'den daha uygun fiyatlı olursa daha iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.

1
2
3
4
3.cüden ram çıkarılıp win11 yüklenmiş gibi duruyor alırsanız 8 ram ekleyin. Bide yanlış değilsem 3.cüsü DDR5 RAM'e sahip.

Hocam attıklarınız alınmaz 8 GB RAM günümüzde oyunlar için yeterli değil arkadan Spotify açıyorum oyun oynarken 10 GB RAM yiyor 4. sırada olan ise iyi gibi ama değil.

sadece Acer'in 8 GB diğerleri 16gb

Bana da mantıklı geldi 8 GB daha RAM eklenebilir
FreeDOS olması önemli değil kendim format atabilirm teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı