Modem IP alamıyor

Dash Konpe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önceden bölgemde bir arıza vardı ve 5 aydır Türk Telekom bunu yapmıyordu. Sonunda uğraşlarımız sonucunda bölgemizde 100 metrelik bir kablonun yenilenmesini sağladık. Bölgesel arıza çalışmasını bitirdiler, kesintilerimiz azaldı. Fakat birkaç gün sonra bir gece modemin tüm ışıklarının yanmasına rağmen internet ışığı kırmızı yanmaya başladı. TT'yi aradığımızda sistem IP alamadığımızı söyleyerek bizi müşteri hizmetlerine yönlendirdi.

Müşteri hizmetleri ev randevusu için cuma gününe randevu oluşturdu. Fakat cuma günü geldiğinde ekipler sorun çözüldü diyerek, evimize gelmeden arızayı kapattı. Bugün tekrar aradığımızda yine arıza kaydı oluşturdular fakst 3 dakika sonra yine kapattılar. Sonunda hem arıza hem de şikayet kaydı açtık. Bu sorun neden oluşmuş olabilir? Biz çözebilir miyiz? Çünkü Türk yelekom ekiplerinden umudum yok sadece mesailerini bitirip gitmeye uğraşıyorlar.

Hocam ben de bazen modem IP almama sorununu yaşıyorum. Netspeed kullanıyorum. MH'ni aradığımda uzaktan reset atıyorlar ve düzeliyordu. Devam ederse destek kaydı oluşturalım diyorlardı galiba. Bazen de ben MH'ni aramadan modemin arkasındaki reset tuşundan kendim resetliyorum. Bazen sorun çözülüyor bazen çözülmüyor. Bazen bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. Modemi yeniden başlatmayı düşünebilirsiniz yani.

Hocam ben de bazen modem IP almama sorununu yaşıyorum. Netspeed kullanıyorum. MH'ni aradığımda uzaktan reset atıyorlar ve düzeliyordu. Devam ederse destek kaydı oluşturalım diyorlardı galiba. Bazen de ben MH'ni aramadan modemin arkasındaki reset tuşundan kendim resetliyorum. Bazen sorun çözülüyor bazen çözülmüyor. Bazen bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. Modemi yeniden başlatmayı düşünebilirsiniz yani.
Müşteri hizmetlerini çok aradım. Bir şey yapamayacaklarını, arıza ekibinin sadece müdahale edebileceğini söylüyorlar. Turknette her türlü konuda müşteri hizmetleri destek sağlıyordu. TT'nin ekipleri hiç bir şey yapamıyor. Onun dışında her türlü çözüm sağlayabilecek şeyi denedim olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı