23 bin TL'ye sistem önerisi

Rica ederim, iyi sosyaller hocam. Arada bir takip edin, belki daha iyi önerisi olan vardır. Aceleniz yoksa tabii, önerdiklerim de alınabilecek sistemler. Ama anakart olarak Gigabyte yerine MSI seçmenizi tavsiye ederim. Brick olmuştu anakartı arkadaşın. Yeni nesillerde bir şey yoktur belki ama ne bileyim, öneremiyorum.

Rica ederim, iyi sosyaller hocam. Arada bir takip edin, belki daha iyi önerisi olan vardır. Aceleniz yoksa tabii, önerdiklerim de alınabilecek sistemler. Ama anakart olarak Gigabyte yerine MSI seçmenizi tavsiye ederim. Brick olmuştu anakartı arkadaşın. Yeni nesillerde bir şey yoktur belki ama ne bileyim, öneremiyorum.

Zamanım var ona bakabilirim son bir sorum olacak monitör olarak 4000 TL'nin altında monitör önerebilme şansınız bulunur mu?

Ona maalesef yeni konu açmalısınız :) konu sistem önerisiydi, yaptık, şimdi de monitöre ayrı konu gerek.

Tamamdır teşekkürler.

Öncelikle tekrar selamlar geçenlerde birkaç bilgisayarcı arkadaşıma bu bilgisayar için yorum yapmasını söyledim bana bu bilgisayarın 2-3 bin TL ucuza aynı sistem alınabilir dedi bu yoruma pek katılmıyorum ama biri de bana bilgisayarın DDR5 yapmanın daha olumlu olacağını söyledi ben başlı başına bu bilgisayarın kendine yeteceğini düşünüyorum sizce DDR5 yapılmalı mı yoksa bilgisayar yorumlar dinlenmeden alınmalı mı?
Veya değişmem gereken parça bulunur mu?

@Shinsai @Senatorians

Son düzenleme:
Yaani bence 12400F - 4060 daha iyi olur. Bildiğim kadarıyla 12.serinin DDR5 desteği de vardı eğer yanlış bilmiyorsam. 5500 bu bütçede diğer rakiplerine göre (5600 - 12400F) çok zayıf.

Siz olsanız sizin kararınız ne olurdu.

Hem sizin bana önceden attığınız 12400F - 4060 stokta bulunmuyor ve sepette 61.478 TL yapıyor bütçemi hem aşıyor hem de stokta yok AMD R5 5500 - RTX 4060 8G OC - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bana daha iyi bir bilgisayar atılmazsa bu fiyata bunu alacağım.

Bir de şu bilgisayar hakkında görüşünüz nedir?

Son düzenleme:
A evet stok bitmiş. R5 5500 sistemde R5 5600 ekleyebilirsiniz üstüne, daha mantıklı olur. O attığınız 12400F'te görmediğim çok yabancı parça var, bilemedim açıkçası. @pawEn hocam bir öneriniz var mıdır bu bütçeye? Olmadı 5500 sisteme 5600 ekleyip al derim de, belki daha iyileri vardır.

A evet stok bitmiş. R5 5500 sistemde R5 5600 ekleyebilirsiniz üstüne, daha mantıklı olur. O attığınız 12400F'te görmediğim çok yabancı parça var, bilemedim açıkçası. @pawEn hocam bir öneriniz var mıdır bu bütçeye? Olmadı 5500 sisteme 5600 ekleyip al derim de, belki daha iyileri vardır.

Olmazsa şuna da bakabilirim 5600 seçersem bu sitede daha ucuza denk geliyor hem kasaları da hoş çok fiyat farkıda yok arada kaldım diyebilirim.

Olmazsa şuna da bakabilirim 5600 seçersem bu sitede daha ucuza denk geliyor hem kasaları da hoş çok fiyat farkıda yok arada kaldım diyebilirim.
Kasa hoş da PSU ve SSD pek iyi markalar değil. Özellikle böyle sisteme Frisby PSU... SSD'ye araştırdım da pek tavsiye de edilmiyor. Bence alınmaz Nova 5A herhangi bir parça değişmeden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı