İnternette gezinirken bir kaç şey gördüm. İngilizcem çok iyi olmadığı için olayı anlamadım. Bazı Türk kaynaklarına baktım. En yakın tehlike 2025 civarı girilmiş. Olayı tam olarak bilen biri anlatırsa çok sevinirim.
Bu tarz şeylere hiçbir zaman ilk görüşte inanmadım. Araştırmadan reddetmek veya inanmakta istemiyorum. İngilizce'yi rahatça anlayabildiğim zaman rahatlayacağım.
Ayrıca, zaten açıklama yapılmış: Bu iddia ortalığı karıştırır! Eylül ayında dünyaya göktaşı mı çarpacak? - AjansHaber.com
''NASA'dan yaptığı açıklamada dünyamızın şuanda bir asteroidin ya da bir kuyruklu yıldızın rotasına girmediği ve böyle bir çarpışmanın mümkün olmayacağını belirtti. Ayrıca, hiçbir büyük nesnenin önümüzdeki 100 yıl içerisinde dünyayla çarpışması gibi bir olasılığın da olmadığı söyledi.
Şunu da bilmenizde fayda var. Dünyaya her saniye göktaşı çarpıyor zaten. Fakat atmosferin katmanlarını inerken, sürtünmeden dolayı aşınıyor ve daha yeryüzüne inmeden aşınarak yok oluyor.''
Şu 21 Aralık'ta bir tane köye çarpmayacak deniyordu, o köyün adını unuttum. Her neyse, acaba oraya gidenler geldikleri zaman enayi damgası falan yediler mi?
Şu 21 Aralık'ta bir tane köye çarpmayacak deniyordu, o köyün adını unuttum. Her neyse, acaba oraya gidenler geldikleri zaman enayi damgası falan yediler mi?