23 Eylül'de Meteor mu çarpacak ?

Roxor

Megapat
Daha fazla  
İnternette gezinirken bir kaç şey gördüm. İngilizcem çok iyi olmadığı için olayı anlamadım. Bazı Türk kaynaklarına baktım. En yakın tehlike 2025 civarı girilmiş. Olayı tam olarak bilen biri anlatırsa çok sevinirim.

Olur mu öyle şey, kafasının kırarım ben o meteorun. Hele bi çarpsın...:dur:
2000 yılında da çarpacaktı ama ben bırakmadım. En büyük benim.(y):D

Neyse bıraktım şakayı. Şahsen inanmıyorum, sizin de inanmamanızı arzu ediyorum.:)

Ayrıca, zaten açıklama yapılmış: Bu iddia ortalığı karıştırır! Eylül ayında dünyaya göktaşı mı çarpacak? - AjansHaber.com

''NASA'dan yaptığı açıklamada dünyamızın şuanda bir asteroidin ya da bir kuyruklu yıldızın rotasına girmediği ve böyle bir çarpışmanın mümkün olmayacağını belirtti. Ayrıca, hiçbir büyük nesnenin önümüzdeki 100 yıl içerisinde dünyayla çarpışması gibi bir olasılığın da olmadığı söyledi.

Şunu da bilmenizde fayda var. Dünyaya her saniye göktaşı çarpıyor zaten. Fakat atmosferin katmanlarını inerken, sürtünmeden dolayı aşınıyor ve daha yeryüzüne inmeden aşınarak yok oluyor.''

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı