2300₺ RX470 Sistem Toplama

fatwolfxx

Hectopat
Daha fazla  
Hocam şöyle bir sistem topladım, monitor önerir misiniz 200-300 TL bir bütçeye? Bir de bu sisteme bu güç kaynağı yeter mi?
Screenshot_20170414-214237.png
Screenshot_20170414-214230.png

Yanlış bilgilendirme
Kardeş aşırı darboğaz yapar RX470 ve g4560. 95-100 santigratlarda gezinir PC'n.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki arkadaşın yorumuna bakma, o ikili hakkında gerek bu forumda olsun gerek yurtdışındaki forumlarda olsun sayısız tartışma yapıldı, böyle bir bütçe için alınacak en iyi işlemci ve ekran kartı herhalde.
Bunun dışında sistemi vatandan değilde başka sitelerden alırsan çok daha ucuza getirmiş olursun, belki artan parayla anakartı B250M yapabilirsin.
Ve o güç kaynağının +80 sertifikası yok, daha üst modellere bakmanı öneririm.
Örneğin: Corsair Builder VS450 450W 80+ Power Supply (CP-9020096-EU) Fiyatı

Tavsiyeler için teşekkür ederim ben bu psu yu kasa ile sorunsuz uyumlu olsun diye tercih ettim ancak sizin bu fiyatta önerebileceğiniz +80 sertifikalı bir psu varsa vatanda olabilir.Ayrıca vatandan toplamanın sebebi diğer sitelerde kargo sıkıntısı olabiliyor.Zaten sistemi yazın toplayacağım.Evimin yakınında hemen bir vatan mağazası olduğu için gönül rahatlığıyla alabileceğim.Hocam birde monitör önerin demiştim ancak unutmuşsunuz önerebilir misiniz?

Aşırı darboğaz yaparı neye göre söylüyorsunuz? O kadar test ve inceleme konularında bile aşırı darboğaz söz konusu değil. Ayrıca incelemelerde sistem sıcaklıkları dediğiniz değerlere ulaşmadı. Kimseye yanlış bilgilendirme yapmayın. @gg3434

Sistemi yazın toplayacaksanız iki hafta önceden konu açın. Çünkü hergün gelişen teknoloji çağındayız. Bu yüzden en güncel şekilde öneri alabilmek için bu şekilde yapmalısınız. Ryzen 3 serisinin nasıl performans vereceğini bilmiyoruz. Giriş seviyesi oyun sistemleri için fiyatlarına göre belki önerimiz o yönde değişecektir. @fatwolfxx

G4560 kabylake de olsa darbogaz GTX 1050 Ti ile yapıyor. RX 470'le o ekran kartında sucuk pişirirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeş aşırı darboğaz yapar rx470 g4560 hangi kafadasın kardeşim. 95-100 santigratlarda gezinir pc in
Yanlış bilgi vermeyin evet darboğaz yapar ama 3-5 FPS gelelim santigrat a istersen G4560 GTX 1080 Ti yap yine öyle dediğin gibi 100 dereceye çıkmaz.

Son düzenleme:
Sürekli test incelemelerini araştıran birisiyim. Üslubunuza dikkat ediniz.
Ayrıca o işlemciye yakın performans veren işlemci kullanan arkadaşlarımız da mevcut. Sucuk mu pişiriyorlarmış soralım. :) @Tolga Uysal arkadaşımız biraz bilgisiz de ustam bilgilendirilmesi için sizin sisteminizde yaşadığınız tecrübelerinizi açıklar mısınız?

Son düzenleme:
Rx470 ve 7100 kullanıyorum, en yüksek 64dereceyi gördüm. Bizim evde çocuk var ve ev sürekli hamam, kasada 2 fan var ve stok soğutucuyu kullanıyorum. İlk aldığımda bütün gün oyun oynadım, hunharca test yaptım anca 64'ü gördü, ondan sonra da 60'ı geçmedi. Ekran kartı ile sadece GTA V'te darboğaz yaşadım, hiç bir ne multi-player oyunşarda ne AAA oyunlarda. 1080p'de sıkıntı yok, 4k oynayabildiğim oyunlar sıcaklık 35 derecede çalışıyor ve %20 falan kullanılıyor.

Hiç bir Intel işlemcisi de bu arada 90'ın üzerinde çalışmayı sürdürmez, ya kendini kısar ki buna throttle denir ya da direk bilgisayar kapanır.

Dar boğaz olduğunda da bu arada 62'yi geçmedi sıcaklık, stok soğutucunun sesini de daha hiç duymadım. Zaten AAA oyunlarda dar boğaz olmadığında ekran kartım fanları %25 döndürüyor, onun sesinde bütün sistemin sesi yok oluyor. MSI GamingX Rx470 4GB elimdeki model.

git bak testlere birşey bilmiyorsun lak lak yapma burda. g4560 kabylake de olsa darbogaz a.q gtx 1050 ti le yapıyor rx 470 le o ekran kartında sucuk pişirirsin.
Webtekno'nun cahiller için yaptığı işlemci üstünde sucuk kızartma videosunu izlemişsin, gelmişsin burada sallıyorsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı