RX470 sistem toplama

2 hafta önce topladığım sistemi önereceğim Vatan Yılbaşı İndirimi'nden almıştım şimdi kaç TL'dir bilemem. Neyse sistem şu ; Sapphire Rx470 4G, Zalman Z3 PLUS 600 Watt, MSI B150M Bazooka, Corsair Vengeance DDR4 8GB CL14 2400 Mhz Ram, WD 1 TB Blue 7200RPM, i3 6098p, BENQ GW2270H monitör. Ve Vatan Bilgisayar'dan aldığım için kesin bir hata vardır diye düşündüm, açtım kasayı (Öncesinden GTX 1060 Sistem Toplama'da görmüştüm.) bir baktım Ram DIMM1'de, neyse videoda gördüğüm Ram'deki jelatin kalmış üstünde tahmin ettiğim gibi onu çıkardım ve DIMM2'ye taktım.

Sistem güzel. Doların düşmesini bekleme bence. Direk sinerji.gen.tr sitesinden hazırladığını al. 150TL artıyor ama kuruşu kuruşuna değecektir.

Teşekkür ederim.Bir şeyi unutmuşum monitör.İlk topladığım sistemle 2.sistemin arasında ne gibi farklar var çok fazla performans farkı olmazsa ilk sistemi alacağım çünkü monitör de alırsam 3500 TL gibi bir fiyat tutuyor bu da benim bütçemi aşıyor.İlk sistemde ki güç kaynağını kaldırıp Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı eklesem ne olur ? 3060 TL tutacak bu da benim için uygun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı