2300 TL Android telefon önerisi

Synchronic

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2018
Mesajlar
14
Kamerası ve ses kalitesi iyi olan telefon önerisi istiyorum 2300 TL'ye kadar. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler. Android olan bir telefon önerirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün saf Androidler stabil olacak diye bir kaide var mı? General Mobile’nin telefonlarının çoğu saf Android ama biraz zaman geçti mi kaplumbağaya dönüşüyor.
Donanım olarak sence bu cihaz GM telefonlarla aynı mı? Giriş seviye cihazlarla bu modelleri nasıl karşılaştırırsınız. Aradaki performans ve yaşattığı deneyim apayrı bir dünya.
 
Bütün saf Androidler stabil olacak diye bir kaide var mı? General Mobile’nin telefonlarının çoğu saf Android ama biraz zaman geçti mi kaplumbağaya dönüşüyor.
Bu yorumu düşünerek attığınızı sanmıyorum. General Mobile'lar donanımı ölü yazılımı iyi olduğu için tercih edilirdi. Nokia ise bu iki konu arasındaki dengeyi çok iyi sağladı.
 
Samsung galaxy A5 her yönden iyi ve 1700-1900 ile değişen fiyatı 5.2 inch mükemmel bir telefon iphone 7 ile aynı kafadalar.
Yok canım daha neler:LOL:.Sadece işletim sistemi ile kalmamakta kamerası kat kat iyi,en basit örnek A5'te OIS yok;diyafram yüksek.1080p60fps çekemezken A5,iPhone 7 4k çekebiliyor.sp33d arkadaşın dediği gibi yaklaşamaz iPhone 7'nin yanına.(Ha bu arada ben de A5 bakıyordum ama imkan yükselince iPhone 7 alıyorum,cidden bin kat daha iyi,ama a5 fiyatına göre bence çok güzel.Ben çift kamera koyulup göz boyayan telefonları sevmiyorum.Ve 4 gb ram olup 1.5 GB'sini kullanabilmek:yokartık:).Apple zam yapmasa idi Iphone 6s'i almanızı önerirdim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı