2300 TL Android telefon önerisi

Synchronic

Hectopat
Kamerası ve ses kalitesi iyi olan telefon önerisi istiyorum 2300 TL'ye kadar. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler. Android olan bir telefon önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S7 Edge ile A6 plus arasında kaldım şuan, A6 plus 64gb olduğu için büyük ihtimal onun seçeceğim.
Samsung Galaxy S7 Edge modeli Samsung Galaxy A6 Plus modeline göre daha üstün bir model. Açıkçası sadece dahili depolamadan dolayı Samsung Galaxy A6 Plus modelini almanızı önermem.

Samsung galaxy A5 her yönden iyi ve 1700-1900 ile değişen fiyatı 5.2 inch mükemmel bir telefon iphone 7 ile aynı kafadalar.
iPhone 7’nin yanına yaklaşamaz. Lütfen yanıltıcı cümleler kurmayalım. Oyun performansı, RAM kullanımı bariz ortada.
S7 Edge ile A6 plus arasında kaldım şuan, A6 plus 64gb olduğu için büyük ihtimal onun seçeceğim.
Ben yerinde olsam A6 Plus alırdım, sonuçta güncel bir cihaz. S7 Edge de oldukça kaliteli bir telefondur ama başın ağrımaz onu da tercih edebilirsin.

iPhone 7’nin yanına yaklaşamaz. Lütfen yanıltıcı cümleler kurmayalım. Oyun performansı, RAM kullanımı bariz ortada.

Tek farklarının işletim sistemleri olduğunu düşünüyorum ve işletim sistemiyle birlikte Ram kullanımları vs. değişiyor. Onun dışında iPhone 7 bir adım daha önde. (Düzenlendi)

Son düzenleme:
Tek farklarının işletim sistemleri olduğunu düşünüyorum ve işletim sistemiyle birlikte Ram kullanımları vs. değişiyor onun dışında bir farkları yok. Hatta iPhone 7 den daha iyi olduğu yapılan testlerle de ortada.
Kardeşim J6 yeni model ve A5 modelinden kat kat iyi, daha geçen arkadaşımın iphone 7’si ile karşılaştırdık ve oyunlarda j6nın grafiklerinin çok çok geride olduğunu gördük. Uygulama açılmalarında da iphone 7 daha hızlıydı. Yanlış yönlendirmeyelim lütfen.

Tek farklarının işletim sistemleri olduğunu düşünüyorum ve işletim sistemiyle birlikte Ram kullanımları vs. değişiyor onun dışında bir farkları yok. Hatta iPhone 7 den daha iyi olduğu yapılan testlerle de ortada.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin. iPhone 7'nin dengi sayılabilecek telefon S7 olabilir. A5 orta seviye bir telefon.

Kardeşim J6 yeni model ve A5 modelinden kat kat iyi, daha geçen arkadaşımın iphone 7’si ile karşılaştırdık ve oyunlarda j6nın grafiklerinin çok çok geride olduğunu gördük. Uygulama açılmalarında da iphone 7 daha hızlıydı. Yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
Ben iPhone 7 kullanıyorum şahsen ve hızlı olduğunu biliyorum test ettim fakat aralarında çok çok bir fark olmadığını söyledim. Zaten biri 1700 tl diğeri 4200 tl bir zahmet fark olsun fiyat performans bakımından A5 daha iyi.
hangi test merak ettim.
Youtube'a yazabilirsiniz iki modelin ismini hız testleri vs. mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı