2300 TL Dış Ekipman Önerisi

Bütçe
2300TL

kowalskii

Hectopat
Daha fazla  
Abra A5 bilgisayarıma bir sistem kuracağım. Mouse, klavye, kulaklık, soğutucu mouse pad fakat hepsi RGB olsun istiyorum. Bana önerebileceğiniz F/P ürünleri var mıdır? Bütçe: 2.3K

Abra A5 bilgisayarıma bir sistem kuracağım. Mouse, klavye, kulaklık, soğutucu mouse pad fakat hepsi RGB olsun istiyorum. Bana önerebileceğiniz F/P ürünleri var mıdır bütçe: 2.3K
Düzgün bir soğutucu zaten bütçeniz fiyatında, düzgün ekipmanlar almak için soğutucuyu listenizden çıkarmanız lazım.

Kulaklık RGB değil.

Abra A5 bilgisayarıma bir sistem kuracağım. Mouse, klavye, kulaklık, soğutucu mouse pad fakat hepsi RGB olsun istiyorum. Bana önerebileceğiniz F/P ürünleri var mıdır? Bütçe: 2.3K

Mouse; Tıkla

Klavye; Tıkla

Kulaklık; Tıkla

Soğutucu; Tıkla

Eğer bütçeyi 200 TL aşabiliyorsan bu soğtucuyu tavsiye ederim. Tıkla

Umarım tavsiyelerim hoşuna gitmiştir ve işine yaramıştır.

İyi Sosyaller...

EDİT: Kusura bakmayın mouse pad istediğinizi görmemişim şu ürünü bırakıyorum bütçeyide her türlü 100TL aşmış oldum ama umarım işine yarar bir liste olmuştur dostum.

Mouse Pad; Tıkla

EDIT 2: Tekrardan Affınıza sığınmaktayım önerdiğim mouse şu an 90 tl daha ucuza itopyada sınırlı stokta satılmakta eğer alırsanız ilk editde söylediğim 100tl fazlalığıda bir nevi törpülemiş oluruz.

Mouse İndirimli İtopya; Tıkla

Son düzenleme:
Mouse; Tıkla

Klavye; Tıkla

Kulaklık; Tıkla

Soğutucu; Tıkla

Eğer bütçeyi 200 TL aşabiliyorsan bu soğtucuyu tavsiye ederim. Tıkla

Umarım tavsiyelerim hoşuna gitmiştir ve işine yaramıştır.

İyi sosyaller...

Edit: Kusura bakmayın mouse pad istediğinizi görmemişim şu ürünü bırakıyorum bütçeyide her türlü 100TL aşmış oldum ama umarım işine yarar bir liste olmuştur dostum.

Mouse pad; Tıkla

Edıt 2: Tekrardan affınıza sığınmaktayım önerdiğim mouse şu an 90 TL daha ucuza İtopya'da sınırlı stokta satılmakta eğer alırsanız ilk editde söylediğim 100TL fazlalığıda bir nevi törpülemiş oluruz.

Mouse indirimli İtopya; Tıkla

Hocam uğraşınız için çok teşekkür ederim bunlar tam istediğim şekildeler tekrardan teşekkür ederim kendinize dikkat edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı